Bedava Discord Nitro 18 TL kesip Nitro'yu vermedi

Merhaba arkadaşlar. Bugün Discord'a girdiğimde 1 ay bedava Nitro verdiğini gördüm ve almak istedim. Doğrulama yaptım 18 TL kesti benden param gitti ama nitrom gelmedi. Bunun üstüne paramın gelmesi için ne yapmam lazım?

Bedava Nitro kampanyasına bende girmiştim 18 TL'yi kestiler bir süre gelmedi ama nitromu verdiler 10 dakika sonra 18 TL geri gelmişti.

Discord rezil bir yer oldu zaten hocam sırf arkadaşlarım için kullanıyorum.

Ensesine vurduğun faşist mazoşist ilkokul panelci bebelerinin en az 20 hesabı olduğu için maalesef durum bu. Kayıt olurken ne şifre ne e-posta soran bir platform. Koyacaksın register kısmına bi' güvenlik bir de damsız girilmez yazısı, aynı WeChat gibi, bakalım destek kaç saniyede cevap veriyor.

Ensesine vurduğun faşist mazoşist ilkokul panelci bebelerinin en az 20 hesabı olduğu için maalesef durum bu. Kayıt olurken ne şifre ne e-posta soran bir platform. Koyacaksın register kısmına bi' güvenlik bir de damsız girilmez yazısı, aynı WeChat gibi, bakalım destek kaç saniyede cevap veriyor.

Hocam bir de donumuza kadar veri topluyorlar. O kadar veri toplamalarına rağmen mazoşist ilkokul panelci bebelerine bir şey olmaması garip. Sanki bana o verileri satıp parayı kırıyorlar gibi geliyor. Sonuçta o kadar verin var ama Türkiye'ye vermiyorsun. Tuhaf gerçekten.

Hocam bir de donumuza kadar veri topluyorlar. O kadar veri toplamalarına rağmen mazoşist ilkokul panelci bebelerine bir şey olmaması garip. Sanki bana o verileri satıp parayı kırıyorlar gibi geliyor. Sonuçta o kadar verin var ama Türkiye'ye vermiyorsun. Tuhaf gerçekten.
Topladıkları veriler öyle abartılacak kadar büyük değil hocam. Kullandığınız Instagram, WhatsApp daha fazla verinize sahip.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı