Bedava Discord Nitro nasıl alınır?

Hocam bahsettiğiniz böyle kampanyalar genellikle hiç nitro alınmamış hesaplar için alınabiliyor, aynı hesaba 2 kez alamazsınız mesela. Yeni hesap açmanız gerekir ve hazırda bir karta ihtiyacınız olur. Çok az bir miktar para çekiyor lakin onu da geri iade ediyorlar. (Kontrol amaçlı sadece.)

Nitro'yu nasıl bedava alabilirim? Mesela Epic Games falan bedava yapmıştı.

Discord hesabınızda daha önce Nitro kullandıysanız bu tarz kampanyalardan faydalanabilmeniz mümkün değil, şu an herhangi bir kampanya yok diye biliyorum fakat Discord'un hiç Nitro kullanmamış insanlar için aylık Nitro teklifi masaüstü veya tarayıcı'dan girerseniz eğer bazen 10 günlük teklif olarak gelebiliyor.

Hocam bahsettiğiniz böyle kampanyalar genellikle hiç Nitro alınmamış hesaplar için alınabiliyor, aynı hesaba 2 kez alamazsınız mesela. Yeni hesap açmanız gerekir ve hazırda bir karta ihtiyacınız olur. Sadece ödeme bilgilerini girersiniz. Çok az bir miktar para çekiyor lakin onu da iade ediyorlar. (kontrol amaçlı sadece.)

Yaşadığım bir olayı örnek vereyim. Yaklaşık 2 yıl önce Nitro almıştım, ondan 1 yıl sonra bana 1 aylık Nitro denemesi sunmuştu Discord. Ve geçtiğimiz aylarda tekrardan geldi ve aldım. (Evet aynı hesap.)

Yaşadığım bir olayı örnek vereyim. Yaklaşık 2 yıl önce Nitro almıştım, ondan 1 yıl sonra bana 1 aylık Nitro denemesi sunmuştu Discord. Ve geçtiğimiz aylarda tekrardan geldi ve aldım. (Evet aynı hesap.)
Genellikle dememin sebebi bu, ama Discord'un kendisi gerçekleştirmediği kampanyalarda hiç nitro çekilmemiş hesap isteniyor diye biliyorum.

Evet ayrıca bahsettiğim bu Discord'un kendi teklifi önceden Discord Nitro kullanmış olsanız bile deneyebiliyorsunuz, çevremde bu şekilde tekrar Nitro kullanan birkaç insan var fakat kesinliğinden emin değilim. Belki de belirli bir zaman içerisinde bu teklif sınırlandırılması tekrar aktif hale geliyor ve kullanabiliyorsunuzdur.

Discord hesabınızda daha önce Nitro kullandıysanız bu tarz kampanyalardan faydalanabilmeniz mümkün değil, şu an herhangi bir kampanya yok diye biliyorum fakat Discord'un hiç Nitro kullanmamış insanlar için aylık Nitro teklifi masaüstü veya tarayıcı'dan girerseniz eğer bazen 10 günlük teklif olarak gelebiliyor.
Nitro kullanmış olsa dahi Discord uygulama / web sürümü içinden Nitro hediyesi verebiliyor. O da 10 gün değil 1 ay.
1692823344544.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı