Bedava Faceit Hesaplarında Anti-Cheat Var mı?

volkandemirel01

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, benim Faceit'te ücretsiz bir şekilde üyeliğim var.
Ücretsiz üye olduğum için hile gelebilme olasılığı var mı yoksa paralı üyelik açtıktan sonramı Anticheat aktif oluyor mu? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anti-Cheat her üyelikte vardır. Faceit, Valve gibi çöp bir sistem olmadığı için sürekli o Anti-Cheat güncellenir zaten güncellemeden sende giremezsin. Ama emin ol Faceit'te de hile var illaki ama MM'e göre çok çok çok az :)

Her üyelik için AC yazılımları kullanılabilir durumda. İki sene önce slotlu Faceit hileleri satan bir sitede Türkçe ve İngilizce dil için destek departmanında çalışmıştım. MM'e göre çok daha az hileci var tabii, ama parasını veren orada da kullanmaya devam edebilir. Bir sitede $40, bir diğerinde $70, bizde ise $100 olduğunu hatırlıyorum. Aynı zamanda başlar başlamaz premium almanı önermem. Ben 2016 yılında ilk Global Elite olduğum zamanda geçmiştim, yine MM'de olduğu gibi boosted gibi oynayan ot kafalı Novalar geliyordu ilk başlarda. MM'de rankını bilmiyorum ama yüksekse takımındakileri taşımak zorunda kalacaksın.

Her üyelik için AC yazılımları kullanılabilir durumda. İki sene önce slotlu Faceit hileleri satan bir sitede Türkçe ve İngilizce dil için destek departmanında çalışmıştım. MM'e göre çok daha az hileci var tabii, ama parasını veren orada da kullanmaya devam edebilir. Bir sitede $40, bir diğerinde $70, bizde ise $100 olduğunu hatırlıyorum. Aynı zamanda başlar başlamaz premium almanı önermem. Ben 2016 yılında ilk Global Elite olduğum zamanda geçmiştim, yine MM'de olduğu gibi boosted gibi oynayan ot kafalı Novalar geliyordu ilk başlarda. MM'de rankını bilmiyorum ama yüksekse takımındakileri taşımak zorunda kalacaksın.
Teşekkürler çok güzel yorumun için.
Rankım lem ve mm atmayacağım daha hilelerden dolayı faceit kasmaya başlasam iyi olacak :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı