Xbox Bedava Game Pass alma yolu var mı?

Game Pass hesapları almanızı pek tavsiye etmem, Online oyunlara zaten giremiyorsunuz. Ve attığı zamanlar oluyor. Onun yerine kendi hesabınıza tanımlayabileceğiniz game Pass kodları satın almanız çok daha iyi.

İki seçeneği de sundum. Ve Online giriliyor kendi hesabına bağlıyorsun. Sadece EA, Ubisoft oyunlarını oynayamıyorsun.

Hesap satın almak yerine aşağıda olduğu gibi key satın alın. Türkiye üzerinden de etkinleştirilebiliyor. Bittikçe yeniden satın alarak kullanabilirsiniz.

1742068690567.png

İki seçeneği de sundum. Ve Online giriliyor kendi hesabına bağlıyorsun. Sadece EA, Ubisoft oyunlarını oynayamıyorsun.

Game Pass'i alma sebebi olan Online oyun Call of Duty'e giremiyorsun mesela, hem CoD'a gireme hem BF hem R6 gireme. Başka Online oyun kalmıyor zaten. Durum böyleyken almak mantıksız, hikayeli oyunların hesaplarını ayrı olarak satın alabilirsiniz.

Linke girdikten sonra ne yapmak gerekiyor ki? Oralarını anlayamadık hocam açıklar mısın?

Etkinligin bilgilerini paylastim sadece.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bakiniz birileri paylasmis. Ama ne yazik ki kodlari birileri kapmis. Sizin kullanilmamis redeem linkleri bulmaniz lazim.

Yeni konular

Geri
Yukarı