Eki Görüntüle 2489246
Bu siteler haricinde bedava kasa veya bakiye toplayabileceğim bir site var mı güvenilir?
Eki Görüntüle 2489246
Bu siteler haricinde bedava kasa veya bakiye toplayabileceğim bir site var mı güvenilir?
Eki Görüntüle 2489246
hocam bir çok cs yt si reklam aldığı için ve çoğununda çok uzun zamandır namı oludğu için güvenilirdir (casehugdan emin değilim)Güvenilir mi hocam bu siteler?
depozit istiyor diye biliyorumHellcase veriyordu şu an veriyor mu bilmem güvenilir ben kullanıyorum.
eskiden girmiştim ilk girdiğimizde banko 4 dolarlık skin atıyor ama günlüklerini bilmiyordum teşekkürlerBloodycase var
bende banditcampde aynı şeyi yaşadım sorduğumda mukti account dedilerSenelerdir hellcase kullanıyordum, geçen sene asla açıklayamadıkları bir nedenden dolayı banlamışlar beni. Orası kullanılabilir. Bir de yine uzun zamandır ben de csgo-skins.com kullanıyorum. Oradan da uzun bir süredir sıkıntı yaşamadım.
Hocam birçok CS YT'si reklam aldığı için ve çoğununda çok uzun zamandır namı oludğu için güvenilirdir (casehugdan emin değilim)
Depozit istiyor diye biliyorum.
Eskiden girmiştim ilk girdiğimizde banko 4 dolarlık skin atıyor ama günlüklerini bilmiyordum teşekkürler.
Bende banditcampde aynı şeyi yaşadım sorduğumda mukti account dediler.
CS:GO skins de ucuz bir fiyata 19 dolarlık Deagle mecha çıkardım tavsiyemdir.
Üstten 3. sitenin adı ne hocam?Eki Görüntüle 2489246
bende banditcampde aynı şeyi yaşadım sorduğumda mukti account dediler
csgo skins de ucuz bi fiyata 19 dolarlık deagle mecha çıkardım tavsiyemdir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.