Bedava kasa veren siteler nelerdir?

HixF

Decapat
Daha fazla  
1747002363184.png

Bu siteler haricinde bedava kasa veya bakiye toplayabileceğim bir site var mı güvenilir?

Hellcase veriyor ama belirli bir seviyeye gelmen lazım sanırım 2. seviyeydi. Yani para yatırıp kasa açarak XP kasıp seviye alman lazım. Ücretsiz verilen kasada da genelde kalitesiz çöp eşyalar düşüyor. Diğer sitelerde var mı bilmiyorum lakin hellcase de ücretsiz çekilişe katılıp X fiyatlı itemi ücretsiz alabiliyorsun.

Senelerdir hellcase kullanıyordum, geçen sene asla açıklayamadıkları bir nedenden dolayı banlamışlar beni. Orası kullanılabilir. Bir de yine uzun zamandır ben de csgo-skins.com kullanıyorum. Oradan da uzun bir süredir sıkıntı yaşamadım.

Güvenilir mi hocam bu siteler?
hocam bir çok cs yt si reklam aldığı için ve çoğununda çok uzun zamandır namı oludğu için güvenilirdir (casehugdan emin değilim)

Hellcase veriyordu şu an veriyor mu bilmem güvenilir ben kullanıyorum.
depozit istiyor diye biliyorum

eskiden girmiştim ilk girdiğimizde banko 4 dolarlık skin atıyor ama günlüklerini bilmiyordum teşekkürler

Senelerdir hellcase kullanıyordum, geçen sene asla açıklayamadıkları bir nedenden dolayı banlamışlar beni. Orası kullanılabilir. Bir de yine uzun zamandır ben de csgo-skins.com kullanıyorum. Oradan da uzun bir süredir sıkıntı yaşamadım.
bende banditcampde aynı şeyi yaşadım sorduğumda mukti account dediler
csgo skins de ucuz bi fiyata 19 dolarlık deagle mecha çıkardım tavsiyemdir

Son düzenleme:
Hocam birçok CS YT'si reklam aldığı için ve çoğununda çok uzun zamandır namı oludğu için güvenilirdir (casehugdan emin değilim)

Depozit istiyor diye biliyorum.

Eskiden girmiştim ilk girdiğimizde banko 4 dolarlık skin atıyor ama günlüklerini bilmiyordum teşekkürler.

Bende banditcampde aynı şeyi yaşadım sorduğumda mukti account dediler.
CS:GO skins de ucuz bir fiyata 19 dolarlık Deagle mecha çıkardım tavsiyemdir.

Ben hellcase de deposit vermeden uzun süre kasa açtım ama şu an yok çok da bakmadım nasıl açılıyor diye.

bende banditcampde aynı şeyi yaşadım sorduğumda mukti account dediler
csgo skins de ucuz bi fiyata 19 dolarlık deagle mecha çıkardım tavsiyemdir

Valla ben çok uzun bir süre müşteri temsilcileri ile görüştüm, bana hep banlandınız ama sebebini bilmiyoruz, açıklama gözükmüyor dediler. Hayır başka hesabım falan da yoktu orada :) Güzel siteydi ama orada 2-3 dolarlık kasalardan (yıllar önce) awp hariç asiimov serisi çıkarmıştım. O zamanlar çok popülerdi bu skinler, şimdi nasıl bilmiyorum. Artık sadece Steam'e bakiye oluşturmak için kullanıyorum bu siteleri :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı