Bedava kripto oyunları nasıldır?

O kısmı bilmiyorum hiç. Yani hesap aktif olup kullanmasak ne olur ne olmaz bir fikrim yok..

Valla ben o yüzden para yatırmadım hiç. :) Günde 5 video işlemini yapmak 5 dakikamı almıyor. O yüzden yapıyorum. Arkadaşlar bir süredir ücretli üyeler ve çekiyorlar paralarını. Ama dediğim gibi garanti veremem.

VIP0 olarak izlediğin videoların parasını VIP1 ve üzeri olduğunda alabiliyorsun. Boşa izlemiş olmuyorsun. Yukarıda dediğim gibi. Arkadaş 350 gün VIP0'dı. sonra VIP3'e geçip 350 günlük parasını aldı.

Arkadaşlar yarısı demedi bana hiç. İçeride ne varsa alıyoruz diyor hepsi. İlk kez sizden duruyorum bunu.
arkadaşa tekrar sorar mısınız ? yarısını mı almış tamamını mı ?
ayrıca 3 ay sonra vıp üyeliğinin parasını geri iade ediyorlarmış doğrumu ?

Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim ki ben VIP0 üyeyim, ücret ödemedim çünkü siteye güvenmiyorum. Arkadaşlar dedi diye kayıt oldum zaten, günde 5 dakika bakıyorum o kadar. Para çekemeyeceğimi bile az önce öğrendim.
VIP0 iken kazandıklarımızı ileride ücret ödediğimiz zaman çekebiliyoruz. Onlar yanmıyor. Arkadaşım 350 günlük çekti.
Her seviyenin günlük görev sayısı ve video başı ücreti farklı.
Arkadaşımın dediğine göre genelde insanlar uzunca bir süre VIP0 iken içerde para biriktirip, sonra ücret ödeyip paralarını çekiyorlar. Dediği bu bana.
Çekim esnasında çekmek istediğimiz tutarı soruyormuş. Ama komisyon alıyormuş. VIP3 komisyonu yüzde 70 diyor. Her VIP seviyesinin farklıymış galiba. O VIP3, %70 alıyorum 30'u onlara kalıyor dedi.
VIP üyelik için yatırılan parayı geri veriyorlarmış. O kısımda değişiklikler olmuş ama 2-3 ayda falan veriyorlar diyor. O kısmı tam anlamadım ama veriyorlarmış üyelik ücretini. Arkadaşım çoktan almış.
Bildiklerim, daha doğrusu arkadaşın dedikleri şimdilik bu kadar. Dediğim gibi benim site ile bir bağlantım yok. Bunu tekrar belirteyim. İçerde biriksin çok, ileride bakarız artık.
Edit: Çekimleri USDT olarak yapıyormuş paribuya geliyor para diyor.

Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim ki ben VIP0 üyeyim, ücret ödemedim çünkü siteye güvenmiyorum. Arkadaşlar dedi diye kayıt oldum zaten, günde 5 dakika bakıyorum o kadar. Para çekemeyeceğimi bile az önce öğrendim.
VIP0 iken kazandıklarımızı ileride ücret ödediğimiz zaman çekebiliyoruz. Onlar yanmıyor. Arkadaşım 350 günlük çekti.
Arkadaşımın dediğine göre genelde insanlar uzunca bir süre VIP0 iken içerde para biriktirip, sonra ücret ödeyip paralarını çekiyorlar. Dediği bu bana.
Çekim esnasında çekmek istediğimiz tutarı soruyormuş. Ama komisyon alıyormuş. VIP3 komisyonu yüzde 70 diyor. Her VIP seviyesinin farklıymış galiba. O VIP3, %70 alıyorum 30'u onlara kalıyor dedi.
VIP üyelik için yatırılan parayı geri veriyorlarmış. O kısımda değişiklikler olmuş ama 2-3 ayda falan veriyorlar diyor. O kısmı tam anlamadım ama veriyorlarmış üyelik ücretini. Arkadaşım çoktan almış.
Bildiklerim, daha doğrusu arkadaşın dedikleri şimdilik bu kadar. Dediğim gibi benim site ile bir bağlantım yok. Bunu tekrar belirteyim. İçerde biriksin çok, ileride bakarız artık.
Tam link verir misiniz?

paribu dışında başka hesaplara çekebiliyor muyuz sorabilir misin ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı