Bedava MMORPG oyunu önerisi

Bedava yazmış adam ev kirası öder gibi aylık ücret ödüyosun warcraftta :D
Metin2 tarzı istersen karahan Online var genius orc oldu diğer ismi emekle yavaş yavaş oynar kasarım dersen yaparsın bir şeyler.
Haklısınız hocam, ama tuzlu olduğunu zaten söyledim. Ayrıca alt kısıma "Bedava olsa daha iyi olur" diye eklemiş. Sadece bedava MMORPG sorsaydı, WoW demezdim zaten.

Lost Ark, Guild Wars 2, Lord of The Rings Online, Neverwinter, Runescape, D&D Online olabilir. Saydığım oyunların tamamını denedim, şahsen hiçbiri beni içine çekemedi, ve bir private server'da WoW oynamaya başladım.
 
Son düzenleme:
Silkroad biraz eski ama açıp hala oynayabilirim. Uzun vadede neredeyse tüm MMORPG'ler para tuzağı. Mesela Valorant'ta CS:GO'da seni skin almaya itmez alsan da adamlarla aranızda ki fark oynayışınızdır. MMORPG'ler böyle değil. Silkroad sonlarına doğru + basmak dahil her şeyini para üstüne çevirdi ve yok oldu denebilir.

O yüzden paranız varsa MMORPG oynayın derim. Çünkü gerçekten çekilecek çile değil. Sen 1 yıl emek ver. Biri gelsin Premium alsın Boost'lar alsın. Seti dizsin senin 1 yıllık emeğini 1 ayda toplar hatta daha fazlasını yapsın.

Bir de neredeyse tüm MMORPG'ler de bot sorunu var. Adamlar proxy kuruyor zibilyon tane çar açıyor para kasıyor. Sunucular doluyor oyuna giremiyorsun. Oyuna girmek için bile para yatırman Premium falan alman gerekiyor.

Not: WoW hiç oynamadım ama çok popüler. Biraz araştır önümüzde ki dönemde Xbox sayesinde ucuza oynama imkanımız olabilir. Bende denemeyi düşünüyorum.
 
Haklısınız hocam, ama tuzlu olduğunu zaten söyledim. Ayrıca alt kısma "bedava olsa daha iyi olur" diye eklemiş. Sadece bedava MMORPG sorsaydı, WoW demezdim zaten.

Lost Ark, guild wars 2, lord of the rings Online, neverwinter, runescape, d&d Online olabilir. Saydığım oyunların tamamını denedim, şahsen hiçbiri beni içine çekemedi, ve bir private Server'da WoW oynamaya başladım.

WoW benim de çok ilgimi çekmişti fakat ücret ödendiği için aylık özellikle o yüzden başlamadım ya :( 1 kere alınıp oynansa 500 1000 de verirdim aylık kısmı kötü ya.
 
WoW benim de çok ilgimi çekmişti fakat ücret ödendiği için aylık özellikle o yüzden başlamadım ya :( 1 kere alınıp oynansa 500 1000 de verirdim aylık kısmı kötü ya.
Warmane WoW'u deneyebilirsin. En iyi private serverlardandır. Ben 1 hafta kadar oynayıp, WoW'a çok ısındım ve birkaç saat önce WoW Classic için subscription aldım. WoW gerçekten candır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı