Bedava modlu Minecraft sunucusu açmak

kxrecz

Femtopat
Daha fazla  
Bedava bir şekilde Minecraft sunucusu açmak istiyorum, Aternos, exatoron, veya magmanode gibi yerleri çokça kez denedim fakat olmuyor. Mappet modu hiçbirinde yok. Benim 20 modluk bir klasörüm var. Bu klasördeki modları sunucuya atabileceğim bir Minecraft hostingi var mıdır? (magmanodeden sunucu açarken sürekli crash veriyor, bilen varsa yazabilir)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bedava bir şekilde Minecraft sunucusu açmak istiyorum, Aternos, exatoron, veya magmanode gibi yerleri çokça kez denedim fakat olmuyor. Mappet modu hiçbirinde yok. Benim 20 modluk bir klasörüm var. Bu klasördeki modları sunucuya atabileceğim bir Minecraft hostingi var mıdır? (magmanodeden sunucu açarken sürekli crash veriyor, bilen varsa yazabilir)
Bedavaya pek mümkün değil.

Hocam sanal bir bilgisayar oluşturun, bu sanal bilgisayar Ubuntu, Debian, Mint, Arch (Kali Linux kullanma, tercihim Ubuntu) olabilir.
Gerekli bütün işletim sistemi paketleri kurun ondan sonra server için.
Adresinden sunucuyu kurun (birçok alternatif bulunmakta) kurduktan sonra, statik IP tanımlayın,
Ondan sonrası basit mod, shader, vb özelleştir.

Static IP tanımlarken sanal sonucunun dışarıya IP adresi vermesi lazım.
Eğer ki static IP tanımlarken internet static IP yapmıyorsa evinizde olan modem servisinden ucuz fiyata alabilirsiniz (eskiden staticip tanımlarken hata vermezdi şimdi para alıyor)

AWS, Google Cloud veya Azure gibi servislerin ücretsiz sanal makinelerini kullanabilirsiniz. Suncuyu kendiniz kurmanız lazım ama limitleri aşmamak için çok dikkatli olmanız gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı