diluc Femtopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 65 7 Haziran 2021 #11 Huseyinizm dedi: Tamam hiçbir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki hesabım silinme aşamasında o bir sorun çıkartır mı sizce?
Huseyinizm dedi: Tamam hiçbir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki hesabım silinme aşamasında o bir sorun çıkartır mı sizce?
denizagri Decapat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 133 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #12 bende sahte kart ile aldım 1 yıllık sıkıntı olmadı
3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.733 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #13 Discord hediye ediyorsa sıkıntı yok.
diluc Femtopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 65 7 Haziran 2021 #14 kozmoneustee dedi: Problem çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, para kesintisi olmaz değil mi bu yaptığım şeylerden sonra? 381258 dedi: Discord hediye ediyorsa sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Hani 1 aylık bedava geliyor ya kart bilgilerini vs giriyoruz eğer iptal etmezsek diğer ayın parasını alıyor. Onlardan işte.
kozmoneustee dedi: Problem çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, para kesintisi olmaz değil mi bu yaptığım şeylerden sonra? 381258 dedi: Discord hediye ediyorsa sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Hani 1 aylık bedava geliyor ya kart bilgilerini vs giriyoruz eğer iptal etmezsek diğer ayın parasını alıyor. Onlardan işte.
diluc Femtopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 65 7 Haziran 2021 #16 Kren26 dedi: Sıkıntı olmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Kren26 dedi: Sıkıntı olmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Peki son bir şey sorabilir miyim? Ben bu kart bilgilerini kaldırıp, nitroyu iptal ettim ama ay sonunda para kesintisi yaşanır mı yine de?
Kren26 dedi: Sıkıntı olmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Kren26 dedi: Sıkıntı olmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Peki son bir şey sorabilir miyim? Ben bu kart bilgilerini kaldırıp, nitroyu iptal ettim ama ay sonunda para kesintisi yaşanır mı yine de?