kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 24 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar yeni hesap açıp 14 günlük deneme sürümünü başlatıyorum, sonra kredi kartı bilgilerimi siliyorum ve üyeliği yenileme diyorum. Bu şekil yaparak PS Plus'a para vermiyorum, bu durumdan dolayı yasaklanır mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2020
Arkadaşlar yeni hesap açıp 14 günlük deneme sürümünü başlatıyorum, sonra kredi kartı bilgilerimi siliyorum ve üyeliği yenileme diyorum. Bu şekil yaparak PS Plus'a para vermiyorum, bu durumdan dolayı yasaklanır mıyım?
Rafi Hızlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 1.078 Çözümler 9 25 Temmuz 2020 #31 Rozen dedi: Korsan oyuna destek yok diyenler, bu şekil şeyler yapıyor. Komik cidden. Genişletmek için tıkla... Aynısını maalesef Netflixte de yaptılar. Artı 0 Eksi
Rozen dedi: Korsan oyuna destek yok diyenler, bu şekil şeyler yapıyor. Komik cidden. Genişletmek için tıkla... Aynısını maalesef Netflixte de yaptılar.
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 25 Temmuz 2020 #32 Kullandığın PS konsolunun bir seri numarası var. Aynı seri numarasında sık sık başka PSN hesapları açıldığı bir gün illa ki dikkatini çekecektir. Artı 0 Eksi
Kullandığın PS konsolunun bir seri numarası var. Aynı seri numarasında sık sık başka PSN hesapları açıldığı bir gün illa ki dikkatini çekecektir.
AX400 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 1.470 Çözümler 2 25 Temmuz 2020 #33 Kunget dedi: Kullandığın PS konsolunun bir seri numarası var. Aynı seri numarasında sık sık başka PSN hesapları açıldığı bir gün illa ki dikkatini çekecektir. Genişletmek için tıkla... Ben 2 yıl kullanıp PC'ye geçiş yaptım, 4 yıldır da arkadaşım kullanıyor. Herhangi bir sorun olmadı. Artı 0 Eksi
Kunget dedi: Kullandığın PS konsolunun bir seri numarası var. Aynı seri numarasında sık sık başka PSN hesapları açıldığı bir gün illa ki dikkatini çekecektir. Genişletmek için tıkla... Ben 2 yıl kullanıp PC'ye geçiş yaptım, 4 yıldır da arkadaşım kullanıyor. Herhangi bir sorun olmadı.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.011 Makaleler 6 Çözümler 21 25 Temmuz 2020 #34 Bunun ne farkı var Netflix ile? Netflix gibi ücretsiz deneme kapatılırsa paşa paşa verecekseniz. Beleşi seven bir milletiz. Artı 0 Eksi
Bunun ne farkı var Netflix ile? Netflix gibi ücretsiz deneme kapatılırsa paşa paşa verecekseniz. Beleşi seven bir milletiz.