OEM anahtar kullanıp, OEM anahtar ile %80 CPU kullanımı alırsanız o zaman korsan diyebilirsiniz
KMS gibi yollarla bu işi yapmak, araya 3. parti uygulamaları indirmek ile oluyor zaten. OEM anahtarı, tek tık ile girip işinizi hallediyorsunuz.
Öğrenci belgesi ile alınması gerekmez mi o zaman? Daha kesin bir cevap alamadım.Bir çok kaynakta OEM keylerin öğrenciler için çıkartıldığıda yazmakta.
Öyle olmadığını kendim denedim, gördüm. Win 7 Loader da kullanıyorum şu an.OEM anahtar kullanıp, OEM anahtar ile %80 CPU kullanımı alırsanız o zaman korsan diyebilirsinizKMS gibi yollarla bu işi yapmak, araya 3. parti uygulamaları indirmek ile oluyor zaten. OEM anahtarı, tek tık ile girip işinizi hallediyorsunuz.
Tahminimce ilk üretim fikri öğrenciler için yapıldıktan sonra günlük kullanımda yaygınlaşmıştır. Açtığınız konuya zaten yanıt verilmiş gerisini kendiniz de araştırabilirsiniz.Öğrenci belgesi ile alınması gerekmez mi o zaman? Daha kesin bir cevap alamadım.
Görev yöneticisini açık bırakırsan arka planda çalışan Sppsvc uygulamasını görürsün. Uzun bir süre bu şekilde kullandım 5 10 dakikada bir çalışarak %90 cpu değerlerine çıkartıyor. Youtube üzerinde birçok videosu mevcut hatta regeditten 2 değerini 4 yaptığında sppsvc çalışmıyor ve key girin diyor. Yani crackli keyi siliyor. OEM de böyle bir şey söz konusu değil. Tamamen legal. Kurumlar ve öğrenciler için düşünülen bir key formu. İnsanların araştırmadan kendi bildiğini yazması "İllegaldir" demesi bugünlük bana yetti.Öyle olmadığını kendim denedim, gördüm. Win 7 Loader da kullanıyorum şu an.
Bu ürün anahtarları Microsoft tarafından ticari kullanıcılara toplu olarak satılır. OEM key son kullanıcı için değildir. Adamlar boşuna mı 400TL'ye satıyor? Elalem gidiyor OEM key alıyor ticari amaçlı olarak. Ardından son kullanıcıya satıyor. Microsoft'tan alan kişi Microsoft'u dolandırıyor. O OEM keyleri satışa çıkarıyor. Onları alan da Microsoft'u dolandırıyor. Kimse bana OEM keyin legalliğini savunmasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.