BEFOR Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #1 Konu başlığından da gördüğünüz üzere.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 2 Ekim 2021 #2 BEFOR dedi: Konu başlığından da gördüğünüz üzere. Genişletmek için tıkla... Freenom ile domaini bedavaya getirin, InfinityFree ile de hostingi bedavaya getirin. @Akif9748 hocam kullanıyor InfinityFree'yi.
BEFOR dedi: Konu başlığından da gördüğünüz üzere. Genişletmek için tıkla... Freenom ile domaini bedavaya getirin, InfinityFree ile de hostingi bedavaya getirin. @Akif9748 hocam kullanıyor InfinityFree'yi.
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.607 Makaleler 6 Çözümler 545 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6700 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; GameGaraj NEO 202 Beyaz MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 2 Ekim 2021 #3 Bedava Site Kur | Ücretsiz Web Sitesi | Wix.com Wix.com'la bedava bir site oluşturun. Profesyonel bir şablon seçin ve her şeyi özelleştirin, hem de kodlama becerisi gerekmeden. Bugün sitenizi kurun! tr.wix.com para vermediğiniz sürece kendi site adınızı (domain) alamayacaksınız. (alınıyormuş.)
Bedava Site Kur | Ücretsiz Web Sitesi | Wix.com Wix.com'la bedava bir site oluşturun. Profesyonel bir şablon seçin ve her şeyi özelleştirin, hem de kodlama becerisi gerekmeden. Bugün sitenizi kurun! tr.wix.com para vermediğiniz sürece kendi site adınızı (domain) alamayacaksınız. (alınıyormuş.)
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 2 Ekim 2021 #4 Free Web Hosting with PHP and MySQL Completely free website hosting with PHP, MySQL and no ads on your site! infinityfree.net Buradan hosting hizmeti alabilirsin. Freenom - Herkes için bir Ad Buradan da domain alabilirsin. Xantern dedi: Para vermediğiniz sürece kendi site adınızı (domain) alamayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyin. Ücretsiz şekilde alınabilen domain uzantıları var. Bknz: .cf, .tk, .ml vb.
Free Web Hosting with PHP and MySQL Completely free website hosting with PHP, MySQL and no ads on your site! infinityfree.net Buradan hosting hizmeti alabilirsin. Freenom - Herkes için bir Ad Buradan da domain alabilirsin. Xantern dedi: Para vermediğiniz sürece kendi site adınızı (domain) alamayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyin. Ücretsiz şekilde alınabilen domain uzantıları var. Bknz: .cf, .tk, .ml vb.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 2 Ekim 2021 #5 İnflityfree'ye index.html'ni atarsın al sana beleş domain beleş site. Linuxginar dedi: Freenom ile domaini bedavaya getirin, InfinityFree ile de hostingi bedavaya getirin. @Akif9748 hocam kullanıyor InfinityFree'yi. Genişletmek için tıkla... AA, ben yazdım adam beni etiketlendi?
İnflityfree'ye index.html'ni atarsın al sana beleş domain beleş site. Linuxginar dedi: Freenom ile domaini bedavaya getirin, InfinityFree ile de hostingi bedavaya getirin. @Akif9748 hocam kullanıyor InfinityFree'yi. Genişletmek için tıkla... AA, ben yazdım adam beni etiketlendi?
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 2 Ekim 2021 #6 Bedava site kurmanızı önermiyorum kendimde baya uğraştım ve aşırı derecede sorun çıkarıyor bedava hosting ve domainler blogger kullanırsınız freenomdan beleş domain alırsınız hostingede ihtiyaç kalmaz.
Bedava site kurmanızı önermiyorum kendimde baya uğraştım ve aşırı derecede sorun çıkarıyor bedava hosting ve domainler blogger kullanırsınız freenomdan beleş domain alırsınız hostingede ihtiyaç kalmaz.
BEFOR Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #7 Ecmel dedi: Free Web Hosting with PHP and MySQL Completely free website hosting with PHP, MySQL and no ads on your site! infinityfree.net Buradan hosting hizmeti alabilirsin. Freenom - Herkes için bir Ad Buradan da domain alabilirsin. Yanlış bilgi vermeyin. Ücretsiz şekilde alınabilen domain uzantıları var. Bknz: .CF, .tk, .ML vb. Genişletmek için tıkla... Wix.com u denemeyi düşünüyorum oda olur mu ?
Ecmel dedi: Free Web Hosting with PHP and MySQL Completely free website hosting with PHP, MySQL and no ads on your site! infinityfree.net Buradan hosting hizmeti alabilirsin. Freenom - Herkes için bir Ad Buradan da domain alabilirsin. Yanlış bilgi vermeyin. Ücretsiz şekilde alınabilen domain uzantıları var. Bknz: .CF, .tk, .ML vb. Genişletmek için tıkla... Wix.com u denemeyi düşünüyorum oda olur mu ?
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 2 Ekim 2021 #8 BEFOR dedi: Wix.com u denemeyi düşünüyorum oda olur mu ? Genişletmek için tıkla... Wix denen rezil aracı önermiyorum wordpress.com kullanın birde ne gibi bir site kuracaksınız oda lazım.
BEFOR dedi: Wix.com u denemeyi düşünüyorum oda olur mu ? Genişletmek için tıkla... Wix denen rezil aracı önermiyorum wordpress.com kullanın birde ne gibi bir site kuracaksınız oda lazım.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 2 Ekim 2021 #9 BEFOR dedi: Wix.com u denemeyi düşünüyorum oda olur mu ? Genişletmek için tıkla... Olur da gerek yok. Eğer programlama bilgin yoksa; Wordpress daha iyi olur senin açından. Wix, Wordpress'in çakmasından öte bir şey değil zaten.
BEFOR dedi: Wix.com u denemeyi düşünüyorum oda olur mu ? Genişletmek için tıkla... Olur da gerek yok. Eğer programlama bilgin yoksa; Wordpress daha iyi olur senin açından. Wix, Wordpress'in çakmasından öte bir şey değil zaten.
BEFOR Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #10 naberinnaberi dedi: Wix denen rezil aracı önermiyorum wordpress.com kullanın bir de ne gibi bir site kuracaksınız oda lazım. Genişletmek için tıkla... Belirli bir fiyat var mıdır? Veya ücretsiz bir şekilde işimi görebilecek şekilde yeterli olur mu?
naberinnaberi dedi: Wix denen rezil aracı önermiyorum wordpress.com kullanın bir de ne gibi bir site kuracaksınız oda lazım. Genişletmek için tıkla... Belirli bir fiyat var mıdır? Veya ücretsiz bir şekilde işimi görebilecek şekilde yeterli olur mu?