Freenom ile domaini bedavaya getirin, InfinityFree ile de hostingi bedavaya getirin.Konu başlığından da gördüğünüz üzere.
Yanlış bilgi vermeyin. Ücretsiz şekilde alınabilen domain uzantıları var. Bknz: .cf, .tk, .ml vb.Para vermediğiniz sürece kendi site adınızı (domain) alamayacaksınız.
AA, ben yazdım adam beni etiketlendi?Freenom ile domaini bedavaya getirin, InfinityFree ile de hostingi bedavaya getirin.
@Akif9748 hocam kullanıyor InfinityFree'yi.
![]()
Free Web Hosting with PHP and MySQL
Completely free website hosting with PHP, MySQL and no ads on your site!infinityfree.net
Buradan hosting hizmeti alabilirsin.
Buradan da domain alabilirsin.
Yanlış bilgi vermeyin. Ücretsiz şekilde alınabilen domain uzantıları var. Bknz: .CF, .tk, .ML vb.
Wix denen rezil aracı önermiyorum wordpress.com kullanın birde ne gibi bir site kuracaksınız oda lazım.Wix.com u denemeyi düşünüyorum oda olur mu ?
Olur da gerek yok. Eğer programlama bilgin yoksa; Wordpress daha iyi olur senin açından. Wix, Wordpress'in çakmasından öte bir şey değil zaten.Wix.com u denemeyi düşünüyorum oda olur mu ?
Wix denen rezil aracı önermiyorum wordpress.com kullanın bir de ne gibi bir site kuracaksınız oda lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.