Bedava veya ucuz detaylı resim çizen yapay zeka önerisi

• Konuyu başlatan Exoh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 672

Exoh

Hectopat
Daha fazla  
Bir arkadaşla beraber bir görsel roman oyununa başlamıştık. Sonra gaza geldik dedik biz de böyle bir oyun yapalım. Müziğin falan yolunu bulduk renpy şu basit kodların işini biraz çözdük derken bu çizim işine çözüm bulamadık. Arkadaşımın çizim yeteneği kağıt üzerin de yeterli olsa bile dijital çizim konusun da tecrübesi sıfır. Anime çizimi yapabilen bir yapay zeka lazım bize ama sorun şu ki bedava veya ucuz olması bir de bunlara rağmen çok detaylı çizebilmesi lazım ki en ufak detaya kadar verelim her şeyi ince ince yapsın yapay zekadan aldığımız belli olmasın. Mesela gidip de birisi basit şeyler yazarak bu çizimi bulmamalı. Ucuz dediğim de mesela haftalık paketi olabilir 3. bir arkadaş para konusunda yardım edebileceğini söyledi. Yani aylık 100TL gibi veya haftalık maksimum 50TL gibi bir fiyata bunları yapacak bir yapay zeka da olur tabii mümkünse bedava olsun olmazsa veririz parasını. (yazı sonun da aklıma geldi arka planı da yapay zeka ile halletmemiz lazım)

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi bir bilgisayarınız varsa Stable Diffusion kullanın.
ControlNet ile en ince detaya kadar kontrol edebilirsiniz.
Kara kalem çiziminden tamamlanmış bir görsel elde edebilirsiniz.

UI için SDNext, InvokeAI veya A1111 kullanabilirsiniz.
Model için AnimagineXL V3 en iyi model şu anda.

İyi bir bilgisayarınız varsa Stable Diffusion kullanın.
Controlnet ile en ince detaya kadar kontrol edebilirsiniz.
Kara kalem çiziminden tamamlanmış bir görsel elde edebilirsiniz.

UI için sdnext, ınvokeaı veya A1111 kullanabilirsiniz.
Model için animaginexl V3 en iyi model şu anda.

Bugün denedik şimdilik 32MB kartım var arkadaşım da RTX 3060 var ona yaptırmayı düşünüyorum ama sizce GTX 870 yeterli midir bu iş için? 1 ay sonra falan GTX 870'li PC'ye geçebilirim bir de Stable Diffusion boydan çizebilir mi? Gayet güzel beğendik teşekkürler ama portre tabanlı sanırım.

Bugün denedik şimdilik 32MB kartım var arkadaşım da RTX 3060 var ona yaptırmayı düşünüyorum ama sizce GTX 870 yeterli midir bu iş için? 1 ay sonra falan GTX 870'li PC'ye geçebilirim bir de Stable Diffusion boydan çizebilir mi? Gayet güzel beğendik teşekkürler ama portre tabanlı sanırım.

GTX 870 açıkçası net bir şekilde patates kalıyor. 4 GB altında ekran kartı kullanmayın.
Yapay zeka için alabiliyorsanız minimum 12 GB alın. 4 GB kullanabilirsiniz ama bayağı yavaş olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı