Bedava veya ucuz VDS var mı?

Rawishaa

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire Nitro+ RX 580 4 GB / Intel i7-4790 / 16 GB RAM / Redragon K617 Fizz
Önceliğim bedava olacaktır. Çok büyük bir bütçem yok o yüzden bu konuyu açtım.

Oracle free tier araştırabilirsin. Nasıl kurulum yapılacağı youtube da anlatan videolar var. Kurcalamak için iyi fakat sistemi zorlarsan hesabını siliyorlar. Kayıt esnasında kredi kartı istiyor.

Üniversite öğrencisiysen Azure 100$ krediye ek olarak ücretsiz VPS de veriyor. Bunun dışında AWS 3 ay ücretsiz veriyor, yine DigitalOcean veya Google Cloud da belli miktarda kredi veriyor. Oracle Free Tier da bakabilirsiniz. Türkiye'de de PenDC 3 ay ücretsiz veriyor. Uygun fiyatlı olarak da çok ağır projeniz yoksa Keyubu, Kayizer, Hosting Dünyam, Altunhost, Hostifox, Poyraz Hosting bakabilirsiniz. Poyraz Hosting'de "SOSYALMEDYA" koduyla %40 indirim var ama sadece 1 aylık alımda her ay sıfırdan almak lazım.

Öğrenci ise Microsoft Azure ile 100 kredilik bir ücretsiz hesabın oluyor. En düşük paketli VDS kullanıyorum 3 4 ay oldu hala daha 50 krediden fazla kredim var.
Selamlar kayıt kısmında üniversiteyi seçiyorum d.tarihini giriyorum ama kimliğiniz doğrulanamadı diyor

Hocam hiçbir firma kendi sunucusunun ömründen alıp size ücretsiz vermez, IP masrafı elektrik masrafı disk ömrü vb. Aylık 80TL civarı VDS bulabilirsin onun dışında Azure eskiden veriyordu şu an bilmiyorum

Hocam biraz daha bilgi verir misiniz? Kredi bitene kadar mı? Kredinin bir süresi var mı?
Üniversite öğrencisine 1 adet VDS ücretsiz + 100$ kredi veriyor. VDS krediden düşmüyor.

Kayıt linki:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı