Poinx0 Picopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 161 Çözümler 1 Yer İstanbul 5 Ağustos 2021 #41 Lıterhf dedi: Key aktifleştirince anakartına yapışıyor yani gömülüyor format atsan bile gitmiyor ancak sıfırdan Windows kurarsan gider. Genişletmek için tıkla... Anakart değiştirme gibi bir şey sandım bir an.
Lıterhf dedi: Key aktifleştirince anakartına yapışıyor yani gömülüyor format atsan bile gitmiyor ancak sıfırdan Windows kurarsan gider. Genişletmek için tıkla... Anakart değiştirme gibi bir şey sandım bir an.
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 5 Ağustos 2021 #42 Poinx0 dedi: Evet hocam en sağlıklısı orjinalidir her zaman. Ama bizim ülkemiz de 800 TL fazla geliyor milletimize veya da "kaç yıllık işletim sistemi buna mı para vereceğim" kafasında hocam. Genişletmek için tıkla... Ben 1200TL verdim Vatan'dan aldım Windows 10 Home mis gibi kullanıyorum menmunum ömürlük.
Poinx0 dedi: Evet hocam en sağlıklısı orjinalidir her zaman. Ama bizim ülkemiz de 800 TL fazla geliyor milletimize veya da "kaç yıllık işletim sistemi buna mı para vereceğim" kafasında hocam. Genişletmek için tıkla... Ben 1200TL verdim Vatan'dan aldım Windows 10 Home mis gibi kullanıyorum menmunum ömürlük.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #43 AriceN dedi: Tamam o zaman kurulum isomdan temiz kurulum yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam mesajları yazım denetiminden geçirin ceza alacaksınız.
AriceN dedi: Tamam o zaman kurulum isomdan temiz kurulum yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam mesajları yazım denetiminden geçirin ceza alacaksınız.
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 5 Ağustos 2021 #44 AriceN dedi: Tamam o zaman kurulum isomdan temiz kurulum yapacağım. Genişletmek için tıkla... Aynen oyle yapın deneme sürümü olacak sonra lisansbudurdan key alın aktifleştirin mis gibi keyfinize bakın.
AriceN dedi: Tamam o zaman kurulum isomdan temiz kurulum yapacağım. Genişletmek için tıkla... Aynen oyle yapın deneme sürümü olacak sonra lisansbudurdan key alın aktifleştirin mis gibi keyfinize bakın.
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.244 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 5 Ağustos 2021 #45 Lıterhf dedi: Ben 1200TL verdim Vatan'dan aldım Windows 10 Home mis gibi kullanıyorum menmunum ömürlük. Genişletmek için tıkla... bilgisayara sıfır kurulum yapıyorum sıkıntı olmaz diyimi. Lıterhf dedi: Aynen oyle yapın deneme sürümü olacak sonra lisansbudurdan key alın aktifleştirin mis gibi keyfinize bakın. Genişletmek için tıkla... ordan alıcam tamam eğer key silinirse.
Lıterhf dedi: Ben 1200TL verdim Vatan'dan aldım Windows 10 Home mis gibi kullanıyorum menmunum ömürlük. Genişletmek için tıkla... bilgisayara sıfır kurulum yapıyorum sıkıntı olmaz diyimi. Lıterhf dedi: Aynen oyle yapın deneme sürümü olacak sonra lisansbudurdan key alın aktifleştirin mis gibi keyfinize bakın. Genişletmek için tıkla... ordan alıcam tamam eğer key silinirse.
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 5 Ağustos 2021 #46 AriceN dedi: Bilgisayara sıfır kurulum yapıyorum sıkıntı olmaz deyimi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı sıfırdan dediğim gibi kurulumu yapın yeni Microsoft hesabı açınız ama.
AriceN dedi: Bilgisayara sıfır kurulum yapıyorum sıkıntı olmaz deyimi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı sıfırdan dediğim gibi kurulumu yapın yeni Microsoft hesabı açınız ama.
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.244 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 5 Ağustos 2021 #47 Lıterhf dedi: Bilgisayarı sıfırdan dediğim gibi kurulumu yapın yeni Microsoft hesabı açınız ama. Genişletmek için tıkla... Tamam. AriceN dedi: Tamam. Genişletmek için tıkla... Xbox hesabı sorun teşkil eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2021
Lıterhf dedi: Bilgisayarı sıfırdan dediğim gibi kurulumu yapın yeni Microsoft hesabı açınız ama. Genişletmek için tıkla... Tamam. AriceN dedi: Tamam. Genişletmek için tıkla... Xbox hesabı sorun teşkil eder mi?
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 5 Ağustos 2021 #48 AriceN dedi: Bilgisayara sıfır kurulum yapıyorum sıkıntı olmaz deyimi. Oradan alacağım tamam eğer key silinirse. Genişletmek için tıkla... Hocam siteye kefil değilim fakat arkadaşıma aldığım için güvenilir diyorum.
AriceN dedi: Bilgisayara sıfır kurulum yapıyorum sıkıntı olmaz deyimi. Oradan alacağım tamam eğer key silinirse. Genişletmek için tıkla... Hocam siteye kefil değilim fakat arkadaşıma aldığım için güvenilir diyorum.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #49 AriceN dedi: Tamam. Genişletmek için tıkla... Arkadaş büyük ihtimal 2 saat yazamayacak.
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 5 Ağustos 2021 #50 AriceN dedi: Bilgisayara sıfır kurulum yapıyorum sıkıntı olmaz deyimi. Oradan alacağım tamam eğer key silinirse. Genişletmek için tıkla... Hocam siteye kefil değilim fakat arkadaşıma aldığım için güvenilir diyorum. AriceN dedi: Tamam. Xbox hesabı sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Yok etmez.
AriceN dedi: Bilgisayara sıfır kurulum yapıyorum sıkıntı olmaz deyimi. Oradan alacağım tamam eğer key silinirse. Genişletmek için tıkla... Hocam siteye kefil değilim fakat arkadaşıma aldığım için güvenilir diyorum. AriceN dedi: Tamam. Xbox hesabı sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Yok etmez.