Bedava Windows sorunlu mu?

CMD üzerinden de olmuyor oda riskli virüs ve birkaç yazılım bulunuyor geçmiş olsun ruhun duymuyor sistemin başkalarının elerinde acilen dediğim gibi kurunuz can deger adlı kanalı takip edip o videoyu izleyin o adam siber güvenlik uzmanı Danimarka'da.

Yayınlarını izleyen biriyim zaten hocam. Bilgisiyar zaten bir laptop ve kenarda duruyor + olarak indirmelik virüslü bir şey yoktu uğraşmayı en sevmeyen kişilerden biri de benimdir hocam.
Farklı farklı yöntemler var ve bende sorun olmadı tamamen 800TL'ye Windows 10 Pro da aldım 10 TL'lik Home key de ve de bu bedava olarak halletiğim de var. Dikkat edilmesi gereken bir konu tabii ki tamamen orijinal Windows ve güvenilir key sağlıklıdır ama bazen ufak dikkatli kaçamaklar güzeldir :) sorun çıkarmayana kadar.

Yayınlarını izleyen biriyim zaten hocam. Bilgisiyar zaten bir laptop ve kenarda duruyor + olarak indirmelik virüslü bir şey yoktu uğraşmayı en sevmeyen kişilerden biri de benimdir hocam.
Farklı farklı yöntemler var ve bende sorun olmadı tamamen 800TL'ye Windows 10 Pro da aldım 10 TL'lik Home key de ve de bu bedava olarak halletiğim de var. Dikkat edilmesi gereken bir konu tabii ki tamamen orijinal Windows ve güvenilir key sağlıklıdır ama bazen ufak dikkatli kaçamaklar güzeldir :) sorun çıkarmayana kadar.

Key zaten öneriyorum
KMS
Crack
CMD
Bu 3 önermiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı