Beden dersinde yaşadığım kötü olay

Ördek yürüyüşünü bilirim. Bana ortaokulda 5. Sınıfta Din kültürü hocası yaptırmıştı. Sanırsam birisi ile kavga etmiştim. Yürüyememiştim çok kötüydü. CİMER'e başvuru yapın veya müdüre gidin. Benim anlamadığım bu yürüyüşü askerler de yapıyor. Lifler nasıl kopuyor anlamadım.
 
18 aydır yaptığın tek aktivite kanepeye kurulup elinde cipsle film izlemekti herhalde? 2 tur koşunca liflerin kopuyorsa(!) beden öğretmeninden daha büyük sıkıntıların var.
 
Ördek yürüyüşünü bilirim. Bana ortaokulda 5. sınıfta din kültürü hocası yaptırmıştı. Sanırsam birisi ile kavga etmiştim. Yürüyememiştim çok kötüydü. Cimer'e başvuru yapın veya müdüre gidin. Benim anlamadığım bu yürüyüşü askerler de yapıyor. Lifler nasıl kopuyor anlamadım.

Hocam ben spor yapmayan biriyim zaten yani 18 ay gibi benim için uzun bir zamandan sonra bu tür şeyler ciddi anlam da çok ağır geldi şu an ayağımı oynatmaya çalışıyorum fakat tık yok.

Ördek yürüyüşüne gelirsek babam ile de konuştum adam resmen çıldırdı bunlar askerde yaptırılan hareketler okulda ne işi var deyip bayağı sinirlenmişti.
 
Lifler o kadar çabuk kopuyor muymuş ya?

Geçmiş olsun, o hocayı şikayet etmek lazım, CİMER'e git.
 
7. Sınıfta beden dersinde hoca erkek kısmına aynı bu hareketleri yaptırırdı kız kısmına ise top verirdi oynarlardı. :D
Lise 10. sınıfa geçtim aynı hoca bizim okula beden öğretmeni olarak atanmış.
1631271336474.png
 

Geri
Yukarı