M Mibup Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 147 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #1 PC'de sorun yok görüntü geliyor. Ama N11'den aldığım beep buzzer sürekli kesintisiz bip sesi çıkartıyor. PSU'nun arızalı olduğunu düşünmüyorum arızalı olsa PC çalışmazdı bence. Sorunu BIOS'u sıfırlayarak çözdüm. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2022
PC'de sorun yok görüntü geliyor. Ama N11'den aldığım beep buzzer sürekli kesintisiz bip sesi çıkartıyor. PSU'nun arızalı olduğunu düşünmüyorum arızalı olsa PC çalışmazdı bence. Sorunu BIOS'u sıfırlayarak çözdüm.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 22 Mart 2022 #2 Mibup dedi: PC'de sorun yok görüntü geliyor. Ama N11'den aldığım beep buzzer sürekli kesintisiz bip sesi çıkartıyor. PSU'nun arızalı olduğunu düşünmüyorum arızalı olsa PC çalışmazdı bence. Sorunu BIOS'u sıfırlayarak çözdüm. Genişletmek için tıkla... PC anakartta ışık yanıyor mu? Kırmızı veya beyaz. Artı 0 Eksi
Mibup dedi: PC'de sorun yok görüntü geliyor. Ama N11'den aldığım beep buzzer sürekli kesintisiz bip sesi çıkartıyor. PSU'nun arızalı olduğunu düşünmüyorum arızalı olsa PC çalışmazdı bence. Sorunu BIOS'u sıfırlayarak çözdüm. Genişletmek için tıkla... PC anakartta ışık yanıyor mu? Kırmızı veya beyaz.
ulpian Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 867 Çözümler 16 22 Mart 2022 #3 Yanlış pinlere takmış olabilirsiniz. Kontrol etmenizi öneririm. Artı 0 Eksi
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 22 Mart 2022 #4 Biostan thermal alert i kapat. Artı 0 Eksi
KS KS M Mibup Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 147 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #5 FalconPaw dedi: PC anakartta ışık yanıyor mu? Kırmızı veya beyaz. Genişletmek için tıkla... Hayır. start_system dedi: BIOS'tan thermal alert i kapat. Genişletmek için tıkla... Thermal alert seçeneğini bulamadım anakartım Gigabyte G41 ES2l. start_system dedi: BIOS'tan thermal alert i kapat. Genişletmek için tıkla... Thermal alert seçeneğini bulamadım anakartım Gigabyte G41 ES2l. ulpian dedi: Yanlış pinlere takmış olabilirsiniz. Kontrol etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Kırmızı kablolu tarafı + ya taktım siyahı ise - ye. Mibup dedi: PC'de sorun yok görüntü geliyor. Ama N11'den aldığım beep buzzer sürekli kesintisiz bip sesi çıkartıyor. PSU'nun arızalı olduğunu düşünmüyorum arızalı olsa PC çalışmazdı bence. Sorunu BIOS'u sıfırlayarak çözdüm. Genişletmek için tıkla... Sorunu BIOS'u sıfırlayarak çözdüm. Artı 0 Eksi
FalconPaw dedi: PC anakartta ışık yanıyor mu? Kırmızı veya beyaz. Genişletmek için tıkla... Hayır. start_system dedi: BIOS'tan thermal alert i kapat. Genişletmek için tıkla... Thermal alert seçeneğini bulamadım anakartım Gigabyte G41 ES2l. start_system dedi: BIOS'tan thermal alert i kapat. Genişletmek için tıkla... Thermal alert seçeneğini bulamadım anakartım Gigabyte G41 ES2l. ulpian dedi: Yanlış pinlere takmış olabilirsiniz. Kontrol etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Kırmızı kablolu tarafı + ya taktım siyahı ise - ye. Mibup dedi: PC'de sorun yok görüntü geliyor. Ama N11'den aldığım beep buzzer sürekli kesintisiz bip sesi çıkartıyor. PSU'nun arızalı olduğunu düşünmüyorum arızalı olsa PC çalışmazdı bence. Sorunu BIOS'u sıfırlayarak çözdüm. Genişletmek için tıkla... Sorunu BIOS'u sıfırlayarak çözdüm.