Before The Dark Times

Yer
One With the Force
Daha fazla  
Meslek
Metalurji ve Malzeme Mühendisi
Youtube da dolaşırken güzel editlenmiş bir video gördüm oldukça hoşuma gitti Star Wars severler çok beğenecektir (Spoiler İçerir).
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Star Wars evreni ile alakalı konular açmayı ve ilginç bilgiler paylaşmayı düşünüyorum, sizce nasıl olur?

Ah be bunak Ben Kenobi "bu gözler neler gördü" sözünün karşılığı adamsın. :)

help-me-obi-wan-kenobi-no-the-end-star-wars-written-and-directed-by-george-lucas.jpg

Ah be bunak Ben Kenobi "bu gözler neler gördü" sözünün karşılığı adamsın. :)
Aynen öyle ama burada biraz fazla yaşlandırmışlar Darth Vader a mağlup olup öldüğünde daha 56 yaşındaymış ama en az 80 gösteriyor.

Aynen öyle ama burada biraz fazla yaşlandırmışlar Darth Vader a mağlup olup öldüğünde daha 56 yaşındaymış ama en az 80 gösteriyor.
Bu Jediler emekli olunca hızlı yaşlanıyorlar. Baksana koskoca Usta Yoda emekli olup Dagobah'daki yazlığına yerleşince 900 yaşındaki adam 9 yaşındaki çocuk gibi oldu. :p

Bu Jediler emekli olunca hızlı yaşlanıyorlar. Baksana koskoca Usta Yoda emekli olup Dagobah'daki yazlığına yerleşince 900 yaşındaki adam 9 yaşındaki çocuk gibi oldu. :p
Orada aslında çoktan ölmesi gerekiyor ama Luke u eğitmesi gerektiğinden güç ile yoğunlaşıp ömrünü uzatıyor o yüzden o kadar yaşlı gözüküyor orada zaten Luke un eğitimi bittiğinde güç ile olan bağlantısını kesip ölüyor(güç ile bir oluyor).

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı