- Makaleler
- 3
Görüntü meselesi kişisel bir olay. Ben almam mesela böyle bir cüzdan. Kadın cüzdanı bildiğin.Hocalar kadın erkek kategorisine bakmayın, görüntüsü nasıl? Alacağım galiba ama ya.
Görüntü meselesi kişisel bir olay. Ben almam mesela böyle bir cüzdan. Kadın cüzdanı bildiğin.Hocalar kadın erkek kategorisine bakmayın, görüntüsü nasıl? Alacağım galiba ama ya.
Renk ve desenler hoşuma gitti zaten tasarım aynı araştırdım diğer modelleri lakin bu renge göre kadın erkek sınıflandırmasını anlayamıyorum neyse alacağım büyük ihtimal.Bence güzelmiş, ben beğendim. Ayrıca iç dizaynı aynı bu modelin diğer renklerinde de. Yani sadece renginden dolayı kadın cüzdanı kategorisine koymuş satıcı, rengi beğeniyorsanız alabilirsiniz. Kadın cüzdanı deyince benim aklıma elde tutulan daha büyük olanlar geliyor. Bunun dizaynı erkeklerin kullandığı cüzdanlar gibi sadece rengi mor.
Alıyorum cüzdanı herkese teşekkürler.Hoşunuza gittiyse alabilirsiniz. Gayet güzel cüzdan.
Ben beğenmedim ama alınmaz da demem. Beğendiysen al geç.Renk ve desenler hoşuma gitti zaten tasarım aynı araştırdım diğer modelleri lakin bu renge göre kadın erkek sınıflandırmasını anlayamıyorum neyse alacağım büyük ihtimal.
Alınır diyenler beğendim, alınmaz diyenler beğenmedim atabilir mi bu mesaja?
Alıyorum cüzdanı herkese teşekkürler.
Ben lila veya mor her neyse o renkten dolayı beğenmedim.Hocalar kadın erkek kategorisine bakmayın, görüntüsü nasıl? Alacağım galiba ama ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.