Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 22 Ocak 2021 #121 Hep istediğim şey de yapılmış, artık profil önizlemesinde de beğeniler görünmüyor.
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2021 #122 Beğeni sayısı komple kalkmış yahu. Ben sadece yan kısımdan kalkmıştır dedim ama profilime girsem bile göremiyorum.
Beğeni sayısı komple kalkmış yahu. Ben sadece yan kısımdan kalkmıştır dedim ama profilime girsem bile göremiyorum.
W wertyq Kilopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 974 Makaleler 1 Çözümler 26 22 Ocak 2021 #123 Yararsız Üye dedi: O benim kırmızı çizgim, Enemy Town Center'ıma dokundurtmam! Genişletmek için tıkla... Siz bunu deyinceye kadar Enemy Town Center'ın Amerika'da bir şehir olduğunu düşünüyordum. @SideWinder Yer kısmına alakasız şey yazanlara bir çözüm gelebilir mi?
Yararsız Üye dedi: O benim kırmızı çizgim, Enemy Town Center'ıma dokundurtmam! Genişletmek için tıkla... Siz bunu deyinceye kadar Enemy Town Center'ın Amerika'da bir şehir olduğunu düşünüyordum. @SideWinder Yer kısmına alakasız şey yazanlara bir çözüm gelebilir mi?
madlyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.327 Çözümler 9 22 Ocak 2021 #124 Beğeni sayısıyla verilen puanlar vardı. Puanlama sistemi mi değişir yoksa sistem arkada beğeniyi saymaya devam ediyor mu?
Beğeni sayısıyla verilen puanlar vardı. Puanlama sistemi mi değişir yoksa sistem arkada beğeniyi saymaya devam ediyor mu?
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.817 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 22 Ocak 2021 #125 Yer kısmına da elbet bir çözüm bulurlar arkadaşlar. Düzgün kullanılmaması yönetimin dikkatini çekmiştir.
Yer kısmına da elbet bir çözüm bulurlar arkadaşlar. Düzgün kullanılmaması yönetimin dikkatini çekmiştir.
perspektive Picopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 205 Makaleler 8 22 Ocak 2021 #126 Yararsız Üye dedi: Hep istediğim şey de yapılmış, artık profil önizlemesinde de beğeniler görünmüyor. Eki Görüntüle 847345 Genişletmek için tıkla... Profil kısmından kalkmasaydı iyi olurdu ancak şu aşamada başka çare kalmadı gibi. Düzen sağlanırsa bir süre sonra @Moderasyon Ekibi geri getirebilir ancak şu aşamada yarardan çok zarar veriyordu.
Yararsız Üye dedi: Hep istediğim şey de yapılmış, artık profil önizlemesinde de beğeniler görünmüyor. Eki Görüntüle 847345 Genişletmek için tıkla... Profil kısmından kalkmasaydı iyi olurdu ancak şu aşamada başka çare kalmadı gibi. Düzen sağlanırsa bir süre sonra @Moderasyon Ekibi geri getirebilir ancak şu aşamada yarardan çok zarar veriyordu.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #127 Bora Dere dedi: Yer kısmına da elbet bir çözüm bulurlar arkadaşlar. Düzgün kullanılmaması yönetimin dikkatini çekmiştir. Genişletmek için tıkla... Yer kısmı insanları neden bu kadar rahatsız ediyor? Görmek istemeyenler için bir seçenek gelsin o zaman.
Bora Dere dedi: Yer kısmına da elbet bir çözüm bulurlar arkadaşlar. Düzgün kullanılmaması yönetimin dikkatini çekmiştir. Genişletmek için tıkla... Yer kısmı insanları neden bu kadar rahatsız ediyor? Görmek istemeyenler için bir seçenek gelsin o zaman.
Muhabbet Kuşu Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 900 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Doki Doki Literature Club Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İndie Game/OS Developer 22 Ocak 2021 #128 theysleptonme10times dedi: Evet. Keşke tespit edilip banlansalar forumdan. Genişletmek için tıkla... Sunucu kullananları mı?
theysleptonme10times dedi: Evet. Keşke tespit edilip banlansalar forumdan. Genişletmek için tıkla... Sunucu kullananları mı?
madlyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.327 Çözümler 9 22 Ocak 2021 #129 madlyn dedi: Beğeni sayısıyla verilen puanlar vardı. Puanlama sistemi mi değişir yoksa sistem arkada beğeniyi saymaya devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Alınan ifadeler kısmında yazmaya devam ediyormuş
madlyn dedi: Beğeni sayısıyla verilen puanlar vardı. Puanlama sistemi mi değişir yoksa sistem arkada beğeniyi saymaya devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Alınan ifadeler kısmında yazmaya devam ediyormuş
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 22 Ocak 2021 #130 Arkadaşlar tasarım yaptım beğeniler için, nasıl olmuş?