"Beğen" ile "Beğenme" karışıyor. "Beğenme ifadesi bıraktı." denilince mesaj beğenildi olarak da algılanabiliyor. Bence "Beğenmedim" olarak kalması daha uygun.
Beğenmedim daha iyi kalsın.Hangisi daha iyi? Ona göre güncelleyelim.
"Beğen" ile "beğenme" karışıyor. "beğenme ifadesi bıraktı." denilince mesaj beğenildi olarak da algılanabiliyor. Bence "beğenmedim" olarak kalması daha uygun.
Ben de öyle düşünmüştüm."Beğen" ile "Beğenme" karışıyor. "Beğenme ifadesi bıraktı." denilince mesaj beğenildi olarak da algılanabiliyor. Bence "Beğenmedim" olarak kalması daha uygun.
Ben de bu yüzden yaptım açıkçası."Beğen" ile "Beğenme" karışıyor. "Beğenme ifadesi bıraktı." denilince mesaj beğenildi olarak da algılanabiliyor. Bence "Beğenmedim" olarak kalması daha uygun.
Keşke ifade bırakma yeri de ayrı bir kelimeye bağlı olsaydı. "Beğen" ifadesi de "Beğendim" veya "Beğeni" olarak değiştirilip daha uyumlu hâle getirilebilirdi. "Beğendim" ve "Beğenmedim" olarak güzel bir çift olurdu. İfadeyi değiştirince ifade bırakma yeri de birden değişiyor saçma bir şekilde. İfade bırakmak için her mesajın sağ altında "Beğendim" yazması hiç hoş durmaz. Sözcük olarak değil de alternatif bir şekilde düzenlenmesi gerekiyor sanırım.Ben de bu yüzden yaptım açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.