Behringer C1 alınır mı?

KatakiNotFound

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar FL Studio öğreniyorum yaklaşık 1. haftamı bitiriyorum. Artı olarak vocal de yapacağım. O kadar profesyonel olmayacak 3K ya aksesuarları ile birlikte Behringer C1 alınır mı? Toplamda 3K ediyor.

1757444265013.png

Ekstra alınacak bir şey var mı?

@KatakiNotFound direkt kabloları takıp ”Phantom Power” tuşuna basacaksınız. Driverlerını falan kurduktan sonra da bitiyor. Ancak ses kartınızdan ses alabilmek için kulaklığınızı ses kartına takmanız gerekli. Eğer kulaklığınız 3.5mm jak ise şu dönüştürücüyü kullanabilirsiniz:

Pop filter çok ucuz bir şey hocam. Standın kendisi dandik masada durmuyor bile.

@KatakiNotFound direkt kabloları takıp ”phantom power” tuşuna basacaksınız. Sürücülerini falan kurduktan sonra da bitiyor. Ancak ses kartınızdan ses alabilmek için kulaklığınızı ses kartına takmanız gerekli. Eğer kulaklığınız 3.5mm jak ise şu dönüştürücüyü kullanabilirsiniz:

pop filter çok ucuz bir şey hocam. Standın kendisi dandik masada durmuyor bile.

2 sorum olacak 1.si USB kulaklık kullanıyorum.
2. olarak 48v besleyici ile bu attığınız ses kartının farkı ne, ve bu ses kartı acaba iyi mi?
(Zaman ayırdığınız için teşekkürler.)

@NoBMPR R8 hocam cevap var mi?

Son düzenleme:
@KatakiNotFound hocam sizin böyle komple set yapmanız gerek:

Birde C-1

Şuan bildiğim kadarı ile en ucuz prodüksiyon setup bu şekilde kurulabiliyor. Eğer elinizdeki kulaklık Gaming model bir şey ise yine olmaz zaten.

Farkı ne derken ne demek istediğiniz tam anlamadım. Ses kartı iyi alabilirsiniz.

Kulaklık mikrofondan konustugumuzda sesi geri almak için değil mi? Onu kulaklığı alana kadar flden geri yansıyan sesleri dinleyerek yapsam olur mu? Hem hepsini aynı anda almayacağım.

@KatakiNotFound hocam sizin böyle komple set yapmanız gerek:

Bir de C-1

Şu an bildiğim kadarı ile en ucuz prodüksiyon setup bu şekilde kurulabiliyor. Eğer elinizdeki kulaklık Gaming model bir şey ise yine olmaz zaten.

Farkı ne derken ne demek istediğiniz tam anlamadım. Ses kartı iyi alabilirsiniz.

Selamlar.

Boya XLR-C1

Kablosuna gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı