Behringer C1U mikrofon nereden alabilirim?

Behringer C-1U Kondenser Stüdyo Kayıt Mikrofonu Behringer Mikrofon

İyi kullanışlı ve ucuz... Ben de aynından almayı düşündüm fakat Türkiye stoklarında bulunmadığını söylediler onlarda tedarik için bekliyorlarmış. Sonra biraz daha derin bir araştırmaya gittim. Bu mikrofonu kullanırken alınması gereken bir kaç yan ürün (pop filtre, harici ses kartı, mikrofon standı ve benzeri gibi) daha var. Sonra bu condenser dedikleri mikrofonu araştırmaya başladım ve marka bazlı bi kaç fikir sahibi oldum. Rode diye bir marka var çok fazla tercih edilen bir ürün yabancı forumlarıda kurcalamanızı öneririm. "Pahalıdır bu abiiii" derken aynı sitede epey uygun fiyata set halinde bir ürün buldum. Neye ihtiyacın varsa içinde var hem usb kablosu çıkıyor içinde hem ayaklık hem pop filtre falan. Almışken kaliteli marka alırım diyip bu ürünü aldım Rode NT-USB Mikrofon Yüksek Kaliteli USB Mikrofon Net söylüyorum bu fiyat aralığında alabileceğin en iyi ürün olur. Şahsen hunharca memnunum....

Umarım yardımım dokunabilir.

İyi forumlar....

@AnarchyVII

Öncelikle USB mikrofon harici ses kartında çalışmaz. 5V USB'den güç alır. Sizin dediğiniz ses kartı 48V XLR girişli mikrofonlarda kullanılır. Pop filtre ve stand ekstraya girer. İstenilirse ileride alınabilir. Behringer C1U ile ayaklık gelmediği için 10TL'ye Jefe ayaklık alınabilir. Bence oyun videoları için sizin aldığınız mikrofon bu işin ehli veya para kazanan kişiler almalı. Zaten Rode ile Behringer'i karşılaştırmak imkansız. Benim tavsiyem arkadaş alabiliyorsa M-Audio Vocal Studio almasıdır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı