Behringer u-phoria UM2 Windows 10'da çalışmıyor

Müzisyen Bey

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarım / Video Montaj / Bilişim Teknolojileri
Geçtiğimiz yılın ortalarına kadar sorunsuz kullandığım ses kartım, bazı Windows güncellemelerinden sonra sorunlar yaratmaya başladı. Ses kartının kendi Driver'larını kurmazsam sorun yok ancak o zaman ses kalitesi düşüyor ve dip ses oluyor kayıtlarda. Driverları kurduğumda hoparlör çalışıyor ama mikrofonum çalışmıyor. Yani biri çalışırken diğeri çalışmıyor(Skype, Discord, tüm sesli iletişim uygulamalarında).
Ancak kayıt programlarında (Cubase, Studio One vb.) Sorun yaşamadan her ikisi de çalışıyor. Microsoft'la görüştüm bir çözüm bulamadı. Temiz kurulum vs. dediler her şeyi denedim olmadı. Aynı sorunu yaşayan biri varsa nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu az önce yaşadım ve baya uğraşarak çözümünü buldum şimdi de patırtı sesleri gelmeye başladı ama mikrafonu algıladı en azından. Çözüm şu ; Driver kurduktan sonra mikrafon hala algılanmadıysa driveri silmeden birdaha üzerine kuruyoruz bilgisayarı yeniden başlatmadan mikrafonu test edin hala algılanmıyorsa yeniden başlatın düzelmesi lazım

Dediğinizi deneyeceğim ve geri dönüş yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…