Behringer UM2 ses kartından cızırtı sesi geliyor

craxny

Femtopat
Daha fazla  
Bugün Behringer UM2 ses kartım geldi. Driveri olsun amplitube plugini olsun gerekli DAW'lar olsun vesaire her şeyi kurdum fakat hepsinden gerekli ayarlamaları yapmama rağmen alabildiğim tek ses output düzeyini yükseltince gelen parazitimsi cızırtı sesleri oldu. YouTube'dan bir video açsam bile yine aynı şekilde parazitimsi cızırtı sesleri geliyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün Behringer UM2 ses kartım geldi. Driveri olsun amplitube plugini olsun gerekli DAW'lar olsun vesaire her şeyi kurdum fakat hepsinden gerekli ayarlamaları yapmama rağmen alabildiğim tek ses output düzeyini yükseltince gelen parazitimsi cızırtı sesleri oldu. YouTube'dan bir video açsam bile yine aynı şekilde parazitimsi cızırtı sesleri geliyor. Ne yapmalıyım?
Video paylaşın, bu şekilde anlayamayız.

Buyurun hocam herhangi bir video açtığımda veyahut gitar teline vurduğumda bu sesi alıyorum.

Choil Wine. Topraklama sorununuz var. Ayrıca buna ekran kartınız da neden olur.

Choil Wine. Topraklama sorununuz var. Ayrıca buna ekran kartınız da neden olur?

Ekran kartım Intel HD 520 gibi kötü sayılabilir bir model ondandır o zaman hocam teşekkür ediyorum. Peki sizce iade etmeli miyim yoksa bu modeli IPad'ime bağlayıp amatör -orta seviye bir kayıt alabilir miyim?

Ekran kartım Intel HD 520 gibi kötü sayılabilir bir model ondandır o zaman hocam teşekkür ediyorum. Peki sizce iade etmeli miyim yoksa bu modeli IPad'ime bağlayıp amatör -orta seviye bir kayıt alabilir miyim?

Bu ses kartı ile iyi seiyede kayıtlar alabilirsiniz ancak Ipad e bağlanıyor mu? Bilmiyorum.

Bu ses kartı ile iyi seiyede kayıtlar alabilirsiniz ancak IPad'e bağlanıyor mu? Bilmiyorum.

Mobil cihazlara bağlamak için ek bir USB adaptörü almak gerekiyormuş 200-300 TL gibi bir fiyata ama çoğu videodan ve forumdan gördüğüm kadarıyla sorunsuz çalışıyormuş. Yardımınız için çok teşekkür ederim hocam sabahtan beri uğraşıyordum bir şeyi yanlış mı ayarladım diye.🙏

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı