Behzat Ç. 1. bölümünden nasıl izlerim?

Murat3

Hectopat
Katılım
3 Mart 2022
Mesajlar
699
Merhaba, behzat ç yi sıfırdan izlemek istiyorum ama nereden izlerim bilmiyorum. YouTube'dan baktığım zaman 24. bölüme kadar var, BluTV'de 2 tane var. Birinde 8 birinde 10 bölüm var.
 
Çekiç ve Gül mü yoksa TV dizisi olan behzat ç mi?

Eğer TV dizisi olan ise bölümleri YouTube'da var. Fakat çekiç ve gül'ü diyorsanız BluTV almanız gerek.
 
YouTube'da ilk 3 sezonun bölümleri dediğin bölüme kadar var ve her gün saat 19.00'da yeni bölüm yükleniyor. 96'ya yani ilk 3 sezonun hepsi yüklenir bu gidişle.
 
Merhaba, behzat ç yi sıfırdan izlemek istiyorum ama nereden izlerim bilmiyorum. YouTube'dan baktığım zaman 24. bölüme kadar var, BluTV'de 2 tane var. Birinde 8 birinde 10 bölüm var.
Farklı alternatifli sitelere yöneldiğin zaman final bölümüne kadar olan site olduğunu görebilirsin. Puhutv de ayrı seçenek.
 
Youtube'da 1080HD olarak ilk 24 bölüm var. Diğer bölümler her gün 19.00'da canlı olarak yayınlanıp sonraki gün siliniyor. O yüzden sen sadece ilk 24 var olarak kabul et. 25-96 arası ise PuhuTV, StarTV ve korsan sitelerde bulunuyor. Ne yazık ki bu sitelerin hiçbirinde Youtube'da olduğu gibi bir görüntü kalitesi yok. Korsan sitelerde 1080P seçeneği olsa bile Youtube'da olduğu kadar iyi gözükmüyor.
BluTV'de bulunan 8 bölüm ise 4.sezon olarak geçiyor. İlk 96'yı izledikten sonra onu izleyeceksin. Yani o 8 bölümün 1.bölümü aslında 97. bölüm olarak geçiyor. 10 bölüm olan ise Çekiç ve Gül diye geçiyor. Çekiç ve Gül ise bir kaç karakter ilişkisi haricinde diğer 104 bölümden bağımsız sayılır. Fakat o karakter ilişkilerine bakarsak Çekiç ve Gül'ü en son izlemelisin.
Yani listelersek:
Behzat Ç. 1-24'ü Youtube'dan izle.
Behzat Ç. 25-96'yı PuhuTV, StarTV, korsan sitelerden veya @vhojens hocamın dediği gibi VPN açınca Youtube'dan izleyebilirsin fakat ilk 24'ün aksine 480P oluyor izle.
Behzat Ç. 4.sezon'u sadece BluTV'den izleyebilirsin. İlk 96 bitince bunu izle.
Behzat Ç. Çekiç ve Gül'ü sadece BluTV'den izleyebilirsin. Yukarıdakilerin hepsi bitince bunu izle.

YouTube'da ilk 3 sezonun bölümleri dediğin bölüme kadar var ve her gün saat 19.00'da yeni bölüm yükleniyor. 96'ya yani ilk 3 sezonun hepsi yüklenir bu gidişle.
Her gün önceki bölümün yayın tekrarını siliyorlar. Şu an Youtube'dan izlemek istese 24'den 34'e atlaması gerekecek.
Hocam YouTube'da vpn ile açınca geliyor sanırsam, gelmezse bile şu an 1. bölümden itibaren her gün yüklüyorlar. Siz izlerken bir yandan yüklenmiş olur. Bir alternatif de Puhu tv fakat çok reklam var, ben sevmiyorum.
1'den değil 25'den başladılar yayınlamaya. Sonraki gün yayın tekrarını siliyorlar.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı