Farklı alternatifli sitelere yöneldiğin zaman final bölümüne kadar olan site olduğunu görebilirsin. Puhutv de ayrı seçenek.Merhaba, behzat ç yi sıfırdan izlemek istiyorum ama nereden izlerim bilmiyorum. YouTube'dan baktığım zaman 24. bölüme kadar var, BluTV'de 2 tane var. Birinde 8 birinde 10 bölüm var.
Her gün önceki bölümün yayın tekrarını siliyorlar. Şu an Youtube'dan izlemek istese 24'den 34'e atlaması gerekecek.YouTube'da ilk 3 sezonun bölümleri dediğin bölüme kadar var ve her gün saat 19.00'da yeni bölüm yükleniyor. 96'ya yani ilk 3 sezonun hepsi yüklenir bu gidişle.
1'den değil 25'den başladılar yayınlamaya. Sonraki gün yayın tekrarını siliyorlar.Hocam YouTube'da vpn ile açınca geliyor sanırsam, gelmezse bile şu an 1. bölümden itibaren her gün yüklüyorlar. Siz izlerken bir yandan yüklenmiş olur. Bir alternatif de Puhu tv fakat çok reklam var, ben sevmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.