Evet netflix değil ama sadece behzat ç için alacağımAylık oluyor. Ayrıca premium üyeliğiniz devam ettiği sürece BluTV üyeliğiniz de aktif olacaktır. Not: Bir Netflix değil tabii ki, onu hatırlatayım.
Evet netflix değil ama sadece behzat ç için alacağımAylık oluyor. Ayrıca premium üyeliğiniz devam ettiği sürece BluTV üyeliğiniz de aktif olacaktır. Not: Bir Netflix değil tabii ki, onu hatırlatayım.
Behzat Ç için bile değer sadece, bu arada pişti olduk hocam, sizi kendim sandım bir anAylık oluyor. Ayrıca premium üyeliğiniz devam ettiği sürece BluTV üyeliğiniz de aktif olacaktır. Not: Bir Netflix değil tabii ki, onu hatırlatayım.
Vallahi öyle olduk. Ben de hesabı ele geçirdiler sandım...Behzat Ç için bile değer sadece, bu arada pişti olduk hocam, sizi kendim sandım bir an![]()
@CS RelboronBehzat Ç.'nin ilk sezonu yokmu ? arattığımda 4.sezon çıkıyor sadece?
Hocam ilk sezonlar zaten internette var.
Sansürsüz mü onlar?Hocam ilk sezonlar zaten internette var.
Star tvnin sitesinde bazı bölümler sansürsüz hocam. Fakat ilk bölümleri sansürsüz yok diye biliyorum.Sansürsüz mü onlar?
Behzat Ç.'nin ilk sezonu yokmu ? arattığımda 4.sezon çıkıyor sadece?
Çok teşekkürler beylerLisans konusunda sorunlar var. 1,2 ve 3. sezonları buradan izleyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.