Behzat Ç. Geri Dönüyor

isabela

Kilopat
İnanç Konukçu sosyal medya hesaplarından dizinin geri döneceğine dair bilgiler vermişti. Haber sitelerinde de dizinin geri döneceği şeklinde manşetler mevcut. Netflix ile anlaşıldığı söyleniyor. Kaynak1 Kaynak2

İşte duymak istediğimiz güzel bir haber. Umarım en kısa zamanda başlar da yine izleriz. Ayrıca TV'de değil de Netflix'te olması daha iyi. Sansürle, politikayla uğraşmak zorunda kalmazlar

İşte duymak istediğimiz güzel bir haber. Umarım en kısa zamanda başlar da yine izleriz. Ayrıca TV'de değil de Netflix'te olması daha iyi. Sansürle, politikayla uğraşmak zorunda kalmazlar
Zaten dizinin televizyonda olması başlı başına saçmalık olur. Çok küfür ve argo sözcük var ve biz izleyenler bunları duymak istiyoruz.

Zaten dizinin televizyonda olması başlı başına saçmalık olur. Çok küfür ve argo sözcük var ve biz izleyenler bunları duymak istiyoruz.
Star'da olduğu zamanları izlemedin sanırım Herkes bir tur da internetten izlerdi o bölümü Saçma sansür politikamız yüzünden tadı kaçıyordu bütün dizinin

Star'da olduğu zamanları izlemedin sanırım Herkes bir tur da internetten izlerdi o bölümü Saçma sansür politikamız yüzünden tadı kaçıyordu bütün dizinin
Diziyi TV'de izledim ve bitirdim. Bitirmeme rağmen internetten bazı bölümleri 5-6 defa izledim. Sansür filmi baştan sona değiştiriyor sanki.

Kardeş Payı da gelse ne güzel olur değil mi
Hem de nasıl Kardeş Payı, Ben de Özledim, vs. bu dizilerin hakkı çok çabuk yendi maalesef Keşke gelseler geri dediğin gibi
İlk bölümlerin sansürsüz versiyonu şu an herhangi bir platformda var mı acaba?
Var var. Biraz araştırmayla bulunabiliyor. Netflix'te de var galiba ama en baştan mı ona bakmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…