Behzat Ç. Geri Dönüyor

İşte duymak istediğimiz güzel bir haber. Umarım en kısa zamanda başlar da yine izleriz. Ayrıca TV'de değil de Netflix'te olması daha iyi. Sansürle, politikayla uğraşmak zorunda kalmazlar:)

İşte duymak istediğimiz güzel bir haber. Umarım en kısa zamanda başlar da yine izleriz. Ayrıca TV'de değil de Netflix'te olması daha iyi. Sansürle, politikayla uğraşmak zorunda kalmazlar:)
Zaten dizinin televizyonda olması başlı başına saçmalık olur. Çok küfür ve argo sözcük var ve biz izleyenler bunları duymak istiyoruz.

Zaten dizinin televizyonda olması başlı başına saçmalık olur. Çok küfür ve argo sözcük var ve biz izleyenler bunları duymak istiyoruz.
Star'da olduğu zamanları izlemedin sanırım:) Herkes bir tur da internetten izlerdi o bölümü:) Saçma sansür politikamız yüzünden tadı kaçıyordu bütün dizinin:)

Kardeş Payı da gelse ne güzel olur değil mi :D
Hem de nasıl:) Kardeş Payı, Ben de Özledim, vs. bu dizilerin hakkı çok çabuk yendi maalesef:) Keşke gelseler geri dediğin gibi:)
İlk bölümlerin sansürsüz versiyonu şu an herhangi bir platformda var mı acaba?
Var var. Biraz araştırmayla bulunabiliyor. Netflix'te de var galiba ama en baştan mı ona bakmadım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı