Zaten dizinin televizyonda olması başlı başına saçmalık olur. Çok küfür ve argo sözcük var ve biz izleyenler bunları duymak istiyoruz.İşte duymak istediğimiz güzel bir haber. Umarım en kısa zamanda başlar da yine izleriz. Ayrıca TV'de değil de Netflix'te olması daha iyi. Sansürle, politikayla uğraşmak zorunda kalmazlar![]()
Star'da olduğu zamanları izlemedin sanırımZaten dizinin televizyonda olması başlı başına saçmalık olur. Çok küfür ve argo sözcük var ve biz izleyenler bunları duymak istiyoruz.
Diziyi TV'de izledim ve bitirdim. Bitirmeme rağmen internetten bazı bölümleri 5-6 defa izledim. Sansür filmi baştan sona değiştiriyor sanki.Star'da olduğu zamanları izlemedin sanırımHerkes bir tur da internetten izlerdi o bölümü
Saçma sansür politikamız yüzünden tadı kaçıyordu bütün dizinin
![]()
Kardeş Payı da gelse ne güzel olur değil miSansürle, politikayla uğraşmak zorunda kalmazlar
Hem de nasılKardeş Payı da gelse ne güzel olur değil mi![]()
Var var. Biraz araştırmayla bulunabiliyor. Netflix'te de var galiba ama en baştan mı ona bakmadım.İlk bölümlerin sansürsüz versiyonu şu an herhangi bir platformda var mı acaba?
Kardeş Payı da baya kaşındı amabu dizilerin hakkı çok çabuk yendi maalesef
Baya hem de ama malum o dönem bazı şeyler çok kızışmıştıKardeş Payı da baya kaşındı amaÇok iyi göndermeleri vardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.