Aslan Kedi
Hectopat
- Makaleler
- 1
Ben dizide yeniyim ama spoiler benim için önemli değil. Bu karakterler ne iş yapıyor? Olayları ne?
Ben dizide yeniyim ama spoiler benim için önemli değil. Bu karakterler ne iş yapıyor? Olayları ne?
Ercüment çözer tetikçi menduh başkanda Mafia ayağna takılan karakter behzat da onun yapmak istediklerini engel olmaya çalışan karakter.
Ayrıca ercüment'i Behzat'a bu kadar düşman olmasının sebebi Berna'nın intihar ettiği akşam ercüment alkol ölçme aletine üflemek istemediği için trafik polisine direniyordu, behzat geldi alkolmetreye üfledi ve ercüment'e yumruk attı eğer berna intihar etmeseydi trafik polisi ile beraber behzat o gece ölecekti.
Berna'yı öldürten de aslında Ercüment'Ti diye hatırlıyorum Şuleyi kullanarak Bernayı öldürtmüştü.
Hangi cümle hocam?Neden böyle dediniz Selim Bey? 3 gün düşündüm bu dediğinize.
Hangi cümle hocam?
Behzatla geçen.
Ayrıca ercüment'i Behzat'a bu kadar düşman olmasının sebebi Berna'nın intihar ettiği akşam ercüment alkol ölçme aletine üflemek istemediği için trafik polisine direniyordu, behzat geldi alkolmetreye üfledi ve ercüment'e yumruk attı eğer berna intihar etmeseydi trafik polisi ile beraber behzat o gece ölecekti.
Berna'yı öldürten de aslında ercüment'Ti diye hatırlıyorum şuleyi kullanarak bernayı öldürtmüştü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.