Behzat Ç'de Memduh Başkan ve Ercüment Çözer'in olayı ne?

Memduh başkan bildiğim kadarıyla devletin içinde önemli kademelere sahip olan bilir Ecüment çözer ise iş adamı ve mafya tarzı bir şey. Memduh başkan genelde Ercüment Çözer'in arkasını temizliyor.

(Not: Dizi için yorum yaptım gerçek hayatla alakası yoktur)

Ercüment çözer tetikçi menduh başkanda Mafia ayağna takılan karakter behzat da onun yapmak istediklerini engel olmaya çalışan karakter.

Ayrıca ercüment'i Behzat'a bu kadar düşman olmasının sebebi Berna'nın intihar ettiği akşam ercüment alkol ölçme aletine üflemek istemediği için trafik polisine direniyordu, behzat geldi alkolmetreye üfledi ve ercüment'e yumruk attı eğer berna intihar etmeseydi trafik polisi ile beraber behzat o gece ölecekti.

Berna'yı öldürten de aslında Ercüment'ti diye hatırlıyorum Şuleyi kullanarak Bernayı öldürtmüştü.

Ayrıca ercüment'i Behzat'a bu kadar düşman olmasının sebebi Berna'nın intihar ettiği akşam ercüment alkol ölçme aletine üflemek istemediği için trafik polisine direniyordu, behzat geldi alkolmetreye üfledi ve ercüment'e yumruk attı eğer berna intihar etmeseydi trafik polisi ile beraber behzat o gece ölecekti.

Berna'yı öldürten de aslında Ercüment'Ti diye hatırlıyorum Şuleyi kullanarak Bernayı öldürtmüştü.

Neden böyle dediniz Selim Bey? 3 gün düşündüm bu dediğinize.

Behzatla geçen.

Hocam ercüment çözer saygısızlığı asla affetmeyen ve kin dolu bir karakter. Bu yüzden kendisine saygısızlık yapan herkesi öldürüyor.

Aga memduh başgan derin devlet ve ayni zaman eski komando diyebiliriz eskiden ermeni terör örgutu asalayı çökertmiş yaşlanınca da böyle işlere geçmiş büyük abinin ada mıydı büyük abide istihbarat başkanımı ne sonra tabii onunda yerine geçti ercüment çözer ise milyoner belki de milyarder olan ve çözer holdingin sahibi diyebilecegimiz biri ama saygı konusu onun çok hassas behzat buna bernanın intihar ettiği gece tokat atmıştı bu alkol metreye üflemedigi için ondan bir şey yapamadığı için ona yani behzata takık 2'si arasındaki bağlantida şu ercünün babası zamanında memduh başganın hayatınıkurtarmıştı bu nedenle ercüyü çok koruyor. Babasının emaneti hesabı.

Berna'yı öldürten de aslında ercüment'Ti diye hatırlıyorum şuleyi kullanarak bernayı öldürtmüştü.

Yok kanka alakası bile yok zira şuleden bernadan falan haberi yoktu ercümentin ercüment bir yerde adamlarının gelmesini bekliyordu adamları da behzatı kaçırıcaktı sonra ercüyü arayıp olayı söylediler olay bu yani alakası yok o 2 olayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı