RDKeyS Femtopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #1 beIN Connect internetten mi izlemek mantıklı yoksa uydusunu almak mı? İnternetten alanlar yazabilir mi?
beIN Connect internetten mi izlemek mantıklı yoksa uydusunu almak mı? İnternetten alanlar yazabilir mi?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 18 Eylül 2022 #2 Geçende internet az çeken bir yerde beIN Connect ile izledik, hiç donmadı. Sadece yayın biraz geriden geliyor.
Geçende internet az çeken bir yerde beIN Connect ile izledik, hiç donmadı. Sadece yayın biraz geriden geliyor.
RDKeyS Femtopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #3 Lee Yubin dedi: Geçende internet az çeken bir yerde beIN Connect ile izledik, hiç donmadı. Sadece yayın biraz geriden geliyor. Genişletmek için tıkla... Bizim 100mhps fiber internet var sorun olcacağını düşünmüyorum sence?
Lee Yubin dedi: Geçende internet az çeken bir yerde beIN Connect ile izledik, hiç donmadı. Sadece yayın biraz geriden geliyor. Genişletmek için tıkla... Bizim 100mhps fiber internet var sorun olcacağını düşünmüyorum sence?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 18 Eylül 2022 #4 RDKeyS dedi: Bizim 100mhps fiber internet var sorun olcacağını düşünmüyorum sence? Genişletmek için tıkla... Bence de sorun olmaz. Köyde SuperBox ile izlemiştim ben hiç sorun olmadı ki 100mbps hıza ulaşmıyor köyde.
RDKeyS dedi: Bizim 100mhps fiber internet var sorun olcacağını düşünmüyorum sence? Genişletmek için tıkla... Bence de sorun olmaz. Köyde SuperBox ile izlemiştim ben hiç sorun olmadı ki 100mbps hıza ulaşmıyor köyde.
RDKeyS Femtopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #5 Lee Yubin dedi: Bence de sorun olmaz. Köyde Superbox ile izlemiştim ben hiç sorun olmadı ki 100Mbps hıza ulaşmıyor köyde. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Lee Yubin dedi: Bence de sorun olmaz. Köyde Superbox ile izlemiştim ben hiç sorun olmadı ki 100Mbps hıza ulaşmıyor köyde. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.