beIN connect izlemek için TR'de mi yaşamak gerek?

beIN connect hocam, gotu izlemek istemistim. Bu arada Yunanistan da nerede kalıyordunuz

IP ile sınırlandırma mı var ki? Ben Kosovo'da BeinConnect hesabıma mobilden girip belgesel izliyordum.

Atina'da, Egaleo semtinde yaşadım 4 sene. Ya siz neredesiniz? Çok güzel ülkedir, çoğu kişi Almanya falan der ama tekrar Türkiye dışında yaşarsam ya Yunanistan ya da Kosova'da yaşarım.

IP ile sınırlandırma mı var ki? Ben Kosovo'da beinconnect hesabıma mobilden girip belgesel izliyordum.

Atina'da, egaleo semtinde yaşadım 4 sene. Ya siz neredesiniz? Çok güzel ülkedir, çoğu kişi Almanya falan der ama tekrar Türkiye dışında yaşarsam ya Yunanistan ya da Kosova'da yaşarım.

İskece biliyor musunuz? İp sinirlandirma yok TR numarasi istiyor. Numarayi halletsem, TR kredi kartim var.

Ela re malaka tabii ki :D Kavala'da akrabalarım var. Yol üstünde İskeçe'ye uğramıştım.

Tanışıklığımız olsa numara konusunda yardımcı olmak isterdim.

Evet, harika bir kent dokusu vardı. Tarihini bir şekilde korumuş. Hatta bizim Kosova'yı andıran bir tadı vardı. Anadolu ile balkanların ekotonu gibi bir bölge. Çok şanslısınız. Kültürü de çok zengin.

Siz baya ulke gezmissiniz.
Evet, harika bir kent dokusu vardı. Tarihini bir şekilde korumuş. Hatta bizim Kosova'yı andıran bir tadı vardı. Anadolu ile balkanların ekotonu gibi bir bölge. Çok şanslısınız. Kültürü de çok zengin.

En begendiginiz ulkeler hangileriydi? Ben İngiltere ve nordik ulkeleri gezmek istiyorum.

Siz bayağı ulke gezmissiniz.

Doğma büyüme Kosovalıyım. Kosova Türklerindenim. 19 sene Kosova'da, 4 sene Yunanistan'da ve 4 senedir de Türkiye'de ikamet ediyorum.
Üniversite yıllarımda interrail ile çok geziyordum. 8-9 ülke gezmişimdir. Senin de Yunan pasaportun var ise öneririm. Kolay ve uygun oluyor.

Doğma büyüme kosovalıyım. Kosova türklerindenim. 19 sene Kosova'da, 4 sene Yunanistan'da ve 4 senedir de Türkiye'de ikamet ediyorum.
Üniversite yıllarımda interrail ile çok geziyordum. 8-9 ülke gezmişimdir. Senin de yunan pasaportun var ise öneririm. Kolay ve uygun oluyor.

İnterrail i simdi gordum guzel bir seye benziyor.

Cok teşekkürler yardimlarin için gorusuruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı