Bel simidi ve göğüsteki yağlar nasıl gider?

Barış Maran

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 15 yaşındayım, 6 aydır spora gidiyorum hiç aksatmadan. Çok kilo verdim fakat hiçbir şekilde bel simidi ve göğsümdeki fazla yağ gitmedi. Her şeyi deniyorum kardiyo, antrenman, kalori açığı, yeterli protein hepsini yaptığım halde gitmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Göğüsteki fazla yağ jinekomastinin habercisi olabilir, onun için doktora danış. Bel için de vakum yapmanı öneririm, aynı şekilde kalori açığı + kardiyo + sert idmanlarla gitmeme şansı yok.

Göğüsteki fazla yağ jinekomastinin habercisi olabilir, onun için doktora danış. Bel için de vakum yapmanı öneririm, aynı şekilde kalori açığı + kardiyo + sert idmanlarla gitmeme şansı yok.

Büyük ihtimalle jinekomasti var göğsüm yağlı ama sekili var fakat göğsümün ucunda küçük bir birikinti olduğu için kaslı değil de kilolu gibi duruyor bel simidimde genetik büyük ihtimalle anneminde öyle vakum yapmaya başladım dünden beri yapıyorum umarım faydalı olur.

İstikrarlı bi şekilde devam et, genelde beldeki yağlar aşırı inatçı oluyor. Sağlıklı yağları diyetinden eksik etme ve karbonhidrat alımını kısıtla, proteinini de yeteri kadar aldın mı zamanla görürsün değişimi.

Vallahi kanka sabah kahvaltı yapıyorum düzgün 3 4 saat sonra az karbonhidrat alıyorum pilav veya makarna sonra spora gelip gidiyorum sporda protein tozu içiyorum spordan gelince de karpuz vs yiyorum antrenman programımı da iyi bir hoca ayarlanmıştı benim ilk 3 ayda yağ oranım %10 düştü özel ders alıyordum dersi bırakınca artık verememeye başladım önceden hocayla yaptığımız kardiyoyu tek başıma yapmaya başlayacağım tekrardan.

En son alt karın ve beldeki yağlar gider. Göğüs de ona keza. Düzgün bir definasyon programı yapmalısınız. Buna bakabilirsiniz.

Bu tamamen genetikdir bir genelleme yapılamaz.

Bölgesel yağ yakımı normal şartlarda mümkün değildir.

İnsanların neredeyse tamamında böyledir, ufak bir kısımda değildir.
Her insanın anatomisi farklıdır ben mesala öncelikle bacaktan veriyorum define olana kadar patlamaya hazır füze gibi dolaşıyorum bu insandan insana değişir her insanın genetiği farklıdır kimi şanslılar önce yüzdeki yağlarını eritir yüz hatları direk belirginleşir kimi benim gibi bacak kimi kol kimi eşit bir genelleme olamaz burada.

Eğer genelleme yapılacak ise şöyle birşey yapılabilir. Genetiğe bağlı olmakla birlikte erkeklerde bel bölgesinde kadınlarda ise, kalçabasan bölgeleri daha zor eriyen yağ hücrelerine sahiplerdir

Bacak, yüz vb. zaten çok değişken bölgelerdir. Fakat bel ve alt karın çoğu kişide en geç erir çünkü vücut oradaki yağları diğer bölgelere göre daha çok korur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…