Bel simidi ve göğüsteki yağlar nasıl gider?

Her insanın anatomisi farklıdır ben mesela öncelikle bacaktan veriyorum define olana kadar patlamaya hazır füze gibi dolaşıyorum bu insandan insana değişir her insanın genetiği farklıdır kimi şanslılar önce yüzdeki yağlarını eritir yüz hatları direk belirginleşir kimi benim gibi bacak kimi kol kimi eşit bir genelleme olamaz burada.

Eğer genelleme yapılacak ise şöyle bir şey yapılabilir. Genetiğe bağlı olmakla birlikte erkeklerde bel bölgesinde kadınlarda ise, kalçabasan bölgeleri daha zor eriyen yağ hücrelerine sahiplerdir.

Aga ben mesela kilo aldım mı bel simidim şişer göbeğim hiçbir zaman olmadı fazla sadece bel simidim normal insanlar göbekten kilo alır ya ben bel simidinden alıyorum ve büyük ihtimalle genetik aileminde öyle.

Büyük ihtimalle jinekomasti var göğsüm yağlı ama sekili var fakat göğsümün ucunda küçük bir birikinti olduğu için kaslı değil de kilolu gibi duruyor bel simidimde genetik büyük ihtimalle anneminde öyle vakum yapmaya başladım dünden beri yapıyorum umarım faydalı olur.

Vakum karın kaslarını güçlendirmek için bel inceltme için bir faydası olacağını sanmıyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı