Belde acı/batma

Makaleler
1
Merhaba, bu problemi yaklaşık 1 ay önce yine yaşadım. Yanlış uyku pozisyonu veya az su içmeden kaynaklı böbreğimin bir uyarı verdiğini düşündüm. Bugün bu sorunum daha şiddetli bir şekilde yeniden başladı ve neden olduğu hakkında fikrim yok. Yatarken hissetmiyorum, otururken çok az hissediyorum. Öne doğru eğilmeye kalkarsam ya da dik dururken başımı öne eğmeye çalışırsam şiddetli bir şekilde hissediyorum. Belimin arka sağ tarafında hissediyorum bunu. His olarak ise belli bir bölgede acı oluşuyor sanki bir noktaya bir şey batıyor gibi ve bir de çok zorlarsam sanki orada kısa bulunan bir organı/kası gerdirmeye çalışıyormuşum gibi bir his oluyor. Aranızda bel fıtığı veya böbrek taşı düşürmüş kişilerden nasıl bir his olduğunu ve nerelerde ağrı/acı yarattığını öğrenmek istediğim için bu konuyu açtım çünkü bu ikisi ciddi anlamda ürkütüyor beni. Eğer yanlış yatma şekli yüzünden ise en fazla kas ağrısıdır birkaç güne geçer diye düşünüyorum.
Not 1: Biz nereden bilelim, hastaneye git kardeşim diyenleriniz elbette olacaktır fakat buradaki korona vakası bu aralar arttığı için öncelikle bel fıtığı ve böbrek taşı düşürmüş kişilerin tecrübelerini dinlemek istedim.
Not 2: Mahallemiz karantinaya alındığı için bir yere kıpırdayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Su içmiyorsan yeterli düzeyde böbrek ağrısı olabilir. Röngen olmadan net bilemeyiz. Ağrı tipin de net değil bölge belli değil tam olarak.
Nefes alırken veya derin nefes alıp tutunca öksürme geliyor mu kontrol et.
Derin nefeste batma hissi oluyor mu? Yürüken bir sorun va rmı veya idrar yaparken yanma veya orada batma hissi.

Arkadaşlar selam, herhangi bir doktora gitmedim böyle bir ağrım olduğunu bile unutmuşum açıkçası. Nasıl geçtiğini hatırlamıyorum ama uzun süredir böyle bir sorunum yok diyebilirim. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı