Belge alamadım

Tasarım

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller hemen konuya başlayacağım şu an çok üzgünüm 8. sınıfım ve ortalamam 81 teşekkür almam gerekirken hiçbir belge alamadım neden oldu sizce çok merak ediyorum çok kişi matematikten kalmışsın diyor matematik ortalamam 42 ortalaması 73 olan çocuğa teşekkür verdiler nedense yani neden teşekkür alamadım sebebini söyler misiniz?

Cevabı kendin vermişsin, Türkçe'de 70 ve diğer derslerde en az 50 olmalı ortalaman. Matematik ortalamanda 42, bu yüzden alamamışsın.

Belge alabilmek için 50'nin altında ortalama olmaması gerekiyor. Genel ortalama tutuyor ama ders ortalamasından dolayı alamamışsınız.

Cevabı kendin vermişsin, Türkçede 70 ve diğer derslerde en az 50 olmalı ortalaman. Matematik ortalamanda 42, bu yüzden alamamışsın.

Kanka pek alakası yok dediğin ile edebiyat ortalamam 69.6 ona bakarsak benim de belge almamam lazım. (yanlış anlamışım burada)

Cevabı kendin vermişsin, Türkçede 70 ve diğer derslerde en az 50 olmalı ortalaman. Matematik ortalamanda 42, bu yüzden alamamışsın.
Gerçi sen matematik için konuşmuşsun haklısın 50 altı olunca almaması gayet normal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı