Çözüldü Belgelerdeki save dosyalarını HDD ve SSD'ye taşıma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Brs_16

Kilopat
Makaleler
4
Epic Games'ten indirdiğim oyunları hard diske taşıyorum, oyunlar çalışıyor fakat belgelerimdeki save dosyalarını hard diske taşıyamıyorum. Otomatik olarak yeni save dosyası oluşturuluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Mesela steam oyunları otomatik save alınca önceden kendi oluşturduğu klasöre yüklüyor, sadece steamde değil. Korsan veya herhangi bir platformda da öyle. Save dosyalarını taşıyamazsınız. Taşısanız oyun görmez bu sefer, zaten kendi klasörünü tekrardan oluşturacak. Oyun belirliyor yani bunu, nereye kaydedeceğini seçme diye bir şey yok.

Böyle durumlarda dosyanın kopyasını oluşturupi ismini veya uzantısını değiştirip ondan sonra başka bir yere taşımayı ve sonrasında taşıdığın yerde ismini ve uzantısını tekrar eski haline getirmeyi deneyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela steam oyunları otomatik save alınca önceden kendi oluşturduğu klasöre yüklüyor, sadece steamde değil. Korsan veya herhangi bir platformda da öyle. Save dosyalarını taşıyamazsınız. Taşısanız oyun görmez bu sefer, zaten kendi klasörünü tekrardan oluşturacak. Oyun belirliyor yani bunu, nereye kaydedeceğini seçme diye bir şey yok.

Çözüm

Anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…