Belirlenen buton geldiğinde tıklama scripti yapımı

sami yusuf

Kilopat
Yer
Ezana Yakalanan Cenabetler Derneği
Daha fazla  
Meslek
Ezana Yakalanan Cenabetleri Derneği Başkanı
Merhaba arkadaşlar Rust gambling sitesinde her 10-20 dakika arası bedava coin yağmurları geliyor,
Fotoğrafta gördüğünüz gibi.
Benim istediğim bunu otomatik alacak bir script yapmak mümkün müdür?

1622448141514.png

Yazmanız bir şeyi değiştirmez. 3 kere üst üste aldıktan sonra her defasında CAPTCHA sormaya başlıyor. Çok geçtim oralardan :)

Bende 3 defa alınca değil de, uzun bir süre aldıktan sonra CAPTCHA istiyor, yine de teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 3 defa alınca değil de, uzun bir süre aldıktan sonra CAPTCHA istiyor, yine de teşekkürler.
O zaman en sağlıklısı auto clicker yapman. Ama ilkel yöntemlerle. Mouse/Klavye makrosu olur, AHK scripti olur. Çünkü diğer türlü API ihtiyacı var, chatteki mesajları yazacağın scriptin tek tek kontrol edip tıklanmasını istediğin şey yolup olmadığını anlaması gerek.

En sağlıklısı 1 ms arayla sol klik basan makro. Captcha çıkana kadar aldığını alırsın. Hatta araya 15 dkda bir F5 atarsın. Sayfa yenilenir. Belki captcha'yı daha da geciktirebilirsin.

Deneme yanılma yani anlayacağın.

Merhaba arkadaşlar Rust gambling sitesinde her 10-20 dakika arası bedava coin yağmurları geliyor,
Fotoğrafta gördüğünüz gibi.
Benim istediğim bunu otomatik alacak bir script yapmak mümkün müdür?

Eki Görüntüle 1049020
Oraya tıkladığınızda sizi muhtemelen bir linke yönlendirip throw back yapıyordur. Bağlantıyı kopyalayıp paylaşın yardımcı olayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı