Belirli Aralıklarla Ethernet Bağlantım Kopuyor

SilverBlade34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, başlıktada belirttiğim gibi ethernette sorun var. 2 hafta önce yeni ekran kartı aldım zar zor görüntü almayı başarabildim ama bu sefer anakartın ethernet kartında sorun çıktı. Hiçbir şekilde bağlanmıyordu internete. Yeni ethernet kartı aldım taktım iyi çalışıyo ama sorun şu ki açıldıktan 1, 1,5 saat sonra bağlantı kesiliyor. Modem ışıkları yanıyor ve telden falan giriliyor ama pc bağlantısı kopuyor. Her türlü driver vb denedim güç yönetimi ayarlarını falan yaptım ama hala belirli aralıklarla bağlantı gidiyor. Pcnin güç kablosunu takıp çıkardığımda yeniden başlayınca düzeliyor ama normal restart atınca düzelmiyor. İlla güç kablosunu çıkarıp takmak gerekiyor. Sinir etti 1 haftadır valla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Model realtek pcıe gbe family controller yazıyor. Bu driver aslında ama modeli falan yazmıyor kutuda. Ayrıca biosada giremiyorum. Bu yeni ekran kartından dolayı. Normalde birkaç saniye ekran yanıp sönüyor sonra geliyor ama biosa girceğim zaman hiç gelmyior. Ekran motherboard ekran kartında böyle bir sorun yoktu ama şimdide ona takınca görüntü gelmiyor. Yenisinde geliyor, belki bios güncellemek gerekebilir nereden yapabilirim bunu?

Bios güncelleme nasıl yapabilirim?

Birşey daha farkettim torrentten oyun indirirken kesilmiyor bağlantı ama indirirken herhangi bir oyun açayım 1, 1,5 saat sonra yine kesiliyor. Torrent açık olmadığı zamanda oyun açınca kesiliyor.

BIOS'unu güncelle ve Ethernet kartını iade et ya da farklı bir modelle değiştir. Modelini de belirt.
Bios güncelleme yaptım pc reset attı ama başlarken pxe midir nedir o kurulmadı diye sürekli reset attı PC Error 1962 diye. Ama boot agent configuration menüsünden room disabled olacak şekilde ayarlayınca boot protocolü açıldı pc ama sorun düzeldi mi bilmiyorum. Ama network boot disabled gibi bir ayar yaptım. Ondan dolayı olmamıştır bence. Edit: Olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı