Belirli Bir Sitede Donma

• Konuyu başlatan Cihat
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 946
C

Cihat

Ziyaretçi
Bu olay daha önce 4-5 kere başıma geldi bugünküyle birlikte artık dayanamadım. Youtube mp3 sitesinden tam dönüştürme yaparken dinlediğim şarkı duruyor, hoparlörden zırrrttttt diye bir ses geliyor. İmleci hiçbir şekilde hareket ettiremiyorum. Tuşlar işlemiyor. Son olarak da reset atmak zorunda kalıyorum. Sebebi ne olabilir?

Sesin o şekilde gelmesine iki kez denk geldim ikisi de işlemcilerinin 100% görmesiydi. Dönüştürme sırasında bir program mı kullanıyorsun? Kullandığın programdan kaynaklı bir şey olabilir. Başka alternatifleri deneyip bakmalısın derim.

Hayır youtube mp3 adlı siteden dönüştürme yapıyorum.

- - - Güncellendi - - -

Bütün bileşenlerinizi ve işletim sisteminizi yazın. HD Tune 5.50 ile bir de HDD Health kısmında ekran görüntüsü paylaşın.
Dediğiniz sürümü bulamadım 2.55 sürümü ile yaparsam farkeder mi acaba? Windows 7 kullanıyorum. WD Caviar Black 500GB modelini kullanıyorum.

- - - Güncellendi - - -

Konu kilitlenebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı