Nesi başarlı ki zorba resmen?Yani pek bir olayı yok başarılı ama dandik ve rezil bir rage baiter sadece
Başarılı dememin aslında tek sebebi zamanında milyonlarca etkileşim alması ki büyük ihtimalle onun da istediği buyduNesi başarlı ki zorba resmen?
Yeni baktım milleti falan ifşalamış. Ayrıca disstrack yemiş bir rapçi'den.Başarılı dememin aslında tek sebebi zamanında milyonlarca etkileşim alması ki büyük ihtimalle onun da istediği buydu
Niye?Amerikan askerleri konusunda destek veriyorum kendisine, büyük ihtimal etkileşim için yapmıştır.
Hak ediyorlar çünkü.
Daha yeni gördüm Amerika askerini geçtimde technoblade'e laf etmesi sinirlendirdi beni.Hak ediyorlar çünkü.
![]()
ABD'den terör örgütü PKK/PYD'ye son iltimas: AVENGER teslimatı
AVENGER'ların terör örgütü PKK/PYD'ye verilmesinde asıl motivasyon kaynağı, sadece İran ve İran yanlısı milisler değil. ABD, Suriye'ye askeri bir müdahalede bulunma ihtimali olan Türkiye'ye karşı tedbir geliştirmek istiyor. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
Attığım olay Amerika'nın yaptıklarından sadece bir tanesi, bunun binlercesi var.Daha yeni gördüm Amerika askerini geçtimde technoblade'e laf etmesi sinirlendirdi beni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.