Kardeşim bu hatayı RAM'ın bir bölümü bozuk olduğunda verir. İşletim sistemi RAM'ın bozuk olan bölümünü kullanmaya geçtiğinde o bölümü kullanamadığı için maalesef bu hatayı verir. Bunu size büyük bir tecrübemle söylüyorum kendim fujitsu siemensin 20 senelik teknik servis elemanıyım. Bu hatayı bundan dolayı aldığınızdan da adım gibi eminim dostlarım. RAM'ı çıkarıp başka bir çalışan ram takın ya da RAM'ın dişlerini selpak veya peçete ile silin. RAM'ın dişlerindeki karalık selpağa geçtiğini göreceksiniz o pislik zamanlar RAM'ın birkaç dişinin ya da dişin ran yuvasına değmemesine yol açıyor ve böyle sorunlar verebiliyor kardeşlerim.
Benden size teknik servis tecrübesi. Hergün yaptığım bir iş. Bu konuda bizim firmaya ne fujitsuya ait bizim şirketin kasaları geliyor. Garantiye bu sorun da geliyor böyle yapmakla hallediliyor sorun kardeşlerim. Benden size senelerin tecrübesi olarak sorun çözümünü sundum size arkadaşlarım. Sorunu çözmekte size yardımcı olduysam ne mutlu size.
Benden size teknik servis tecrübesi. Hergün yaptığım bir iş. Bu konuda bizim firmaya ne fujitsuya ait bizim şirketin kasaları geliyor. Garantiye bu sorun da geliyor böyle yapmakla hallediliyor sorun kardeşlerim. Benden size senelerin tecrübesi olarak sorun çözümünü sundum size arkadaşlarım. Sorunu çözmekte size yardımcı olduysam ne mutlu size.