Belli bir mesajı geçen üyelere profil mesajı yazma yetkisi verilsin

• Konuyu başlatan 246941
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 210
  • Görüntüleme 13.278
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer gelecekse çözüm sınırı daha mantıklı mesajdan ziyade. Çözüm kasmak emek ister, hak eden kazanır. 100 çözümü geçenler için aktif olsa mesela iyi olabilir.

Şöyle bir şey de var; mesaj sayısına göre açılsa mesaj kasanlarla dolacak ortalık. Rehber ya da çözüm sayısına göre açılsa yine aynı şekilde, boş beleş rehberlerden adım atamayacağız. Üyelik tarihine göre verilse "Ama ben çok katkıda bulundum!" olacak. Her ucu pis değnek, hiiiç gerek yok.

Hocam mesaj atmak da kötüye kullanılabilir değil mi?

Tabii ki.

Örneğin şu, konu Corsair ile alakasız ama gelip bana sataşıyor, raporlayınca da gerekenler yapılmıyor.

1614890381124.png

Peki soruyorum. Sizce bunu hak etmiyor muydunuz? Elinizden bu hak alındı. Sizin de itiraz etmek en doğal hakkınız. Buraya çokça katkıda bulundunuz. Diğer üyelerden ayrı görülmüşsünüz ki verilmiş.

Tekrardan iyi düşünceniz için teşekkürler ama ben gerekli tepkimi o yetkinin kaldırıldığı konuda vermiştim. Evet, belki hak etmiştim belki de hak etmemiştim. Kim bilir... Ama bildiğim kesin bir şey var ve o da, o yetki tekrar gelirse o yetkiye sahip olanları çekemeyecekleri. Daha önce de oldu ve sonrasında da olacaktır. Ben başkalarının bana düşman gözüyle bakmasındansa yetkimin olmamasını yeğlerim.

Şöyle bir şey de var; mesaj sayısına göre açılsa mesaj kasanlarla dolacak ortalık. Rehber ya da çözüm sayısına göre açılsa yine aynı şekilde, boş beleş rehberlerden adım atamayacağız. Üyelik tarihine göre verilse "Ama ben çok katkıda bulundum!" olacak. Her ucu pis değnek, hiiiç gerek yok.
Hocam, mesaj kasan her türlü kasıyor. Bunu her daim görüyorum ben. Konulara sadece milleti mi etiketleyenler mi dersiniz... Yoksa "Konu Dışı" mesajları sayılmayınca "Teknik Destek" kısmında tonla saçma sapan mesaj insanları mı?

Hocam, profil mesajları gelmesin. Hatta imza ve yerleri de kaldıralım. Yerler zaten kötüye kullanılıyor. Adama bak, "Çingen Mahallesi" yazmış. Tövbe tövbe.

İmza desen, kimse kimsenin sistemini ve açtığı 2-3 konuyu görmek zorunda değil zaten. Kaldırın gitsin kardeşim ne gereği var?

mesaj sayısına göre açılsa
Hıc uğraşmayip Sosyal'e üye olan herkese açık olsa, istenildiğinde ayarlardan kapatilabilse? Mesaj kasma derdiyle de ugrasilmaz, açılmaması gerektigini savunanlar da ayarlardan deaktif ederse iki tarafin da gönlü olur.

Konu gereksiz uzadı, hele hele araya katkıda bulunan ve DM'nin girmesi iyi olmadı. Öneriler sunuldu, fikirler tartışıldı. Sonuç olarak yönetimden cevap bekleyelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı