Belli bir mesajı geçen üyelere profil mesajı yazma yetkisi verilsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Profil Mesajlarının açık olduğu bir forumda bazen saçma sapan muhabbetler dönüyor. Ama dediğin gibi belli bir ödül puanı ya da mesaj sayısına ulaşan kişilere açılırsa güzel olabilir. Konu açmak yerine profil mesajlarından soru sormak da yasaklanmalı eğer gelirse.

Oraya yazılan mesajların sayaca etki etmeyecek şekilde ayarlayabilirler. :)
Zaten benim dediğim şekilde birisi başkasının profiline yazamayacak. Bundan dolayı konu açmak yerine profilden yardım istemek gibi bir olay söz konusu değil.
 
Böyle bir şey gelecekse sadece mesaj sayısı yüksek kişiler için gelmemeli. Mesaj sayısıyla dediğiniz paylaşımların yapılabilmesi arasında en ufak bir ilişki yok.
Bence onu güvenlik vs. için söylemiş. 2. el kısmında olduğu gibi 100 mesaj, blogda da 500 mesaj kısıtlaması vardı mesela.
 
Eğer kullanıcılara böyle bir hak verilirse, gereken şartların çok iyi düşünülmüş olması lazım. Sadece mesaj sayısı yeterli olmayacaktır.

Ayrıca bu özelliğin kullanıcılara açılacağını düşünmüyorum.
 
Böyle bir şey güzel olabilir. Fakat bunun filtresinin mesaj sayısı olmaması gerektiği kanaatindeyim. Eskiyi deşmek gibi olmasın ama katkıda bulunan gibi yönetim tarafından uygun görülen kişilere verilen bir şey olabilir.

Verilecek ek yetki de profil mesajı gibi değil de, daha yapıcı bir şey olmalı. Yazılım ekleyebilmek buna güzel bir örnek aslında. Fakat mesaj sayısı kesinlikle kıstas alınmamalı, zira burada yeterince vakit geçirmiş birisi mesaj sayısının bilgiyle her zaman doğru orantıda olmadığını kavrayabilecektir.

Keza birisinin diğerinden daha üstün olup olmadığı, onu yargılama yetkisine sahip olup olmadığı mesaj sayısına göre belirlenemez. 4000 mesajı olan birisi, 17.000 mesajı olan birisinden daha uygun olabilir bu özellik için.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı