Belli bir mesajı geçen üyelere profil mesajı yazma yetkisi verilsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Botların çok mesaj kasacağını sanmam. 1.000 üstü olursa çok iyi olur.
Botlar olmasa bile benim 2K mesajım varken 100 mesajı bile olmayan birinin böyle bir özelliğe sahip olması garip geliyor.
 
Botlar olabileceği için mesaj limiti olabilir mi?
Böyle bir olay olsa her üye tarafından fark edilir, ayırt edilmesi zor bir durum değil.
Bence onu güvenlik vs. için söylemiş. 2. el kısmında olduğu gibi 100 mesaj, blogda da 500 mesaj kısıtlaması vardı mesela.
Profil mesajının ne gibi bir güvenlik açığı yaratabileceğini söyler misin?
Aslında burada çok zaman geçirmiş, kurallara falan hakim oluyorlar genelde, ufak bir ilişki var.

Katılıyorum.
Böyle bir durum olduğunu düşünmüyorum. Kurallara hakim olan yeni üyeler de var, yirmi bin mesajı olmasına rağmen ceza alanlar da. Kurallara uyulmasa bile profil mesajıyla kurallara uymanın pek bir alakası yok, raporlama sistemi geçerli.
 
Böyle bir şey güzel olabilir. Fakat bunun filtresinin mesaj sayısı olmaması gerektiği kanaatindeyim. Eskiyi deşmek gibi olmasın ama katkıda bulunan gibi yönetim tarafından uygun görülen kişilere verilen bir şey olabilir.

Verilecek ek yetki de profil mesajı gibi değil de, daha yapıcı bir şey olmalı. Yazılım ekleyebilmek buna güzel bir örnek aslında. Fakat mesaj sayısı kesinlikle kıstas alınmamalı, zira burada yeterince vakit geçirmiş birisi mesaj sayısının bilgiyle her zaman doğru orantıda olmadığını kavrayabilecektir.

Keza birisinin diğerinden daha üstün olup olmadığı, onu yargılama yetkisine sahip olup olmadığı mesaj sayısına göre belirlenemez. 4000 mesajı olan birisi, 17.000 mesajı olan birisinden daha uygun olabilir bu özellik için.
Benim dediğim şey zaten o değil hocam. Dediğim şey, sadece 3-4 kişi değil başkaları da kullanabilsin. Yoksa zaten yönetim belirler gerekli şartları.
 
Bence 5K üstü olabilir baraj.
 
Verilecek ek yetki de profil mesajı gibi değil de, daha yapıcı bir şey olmalı. Yazılım ekleyebilmek buna güzel bir örnek aslında.
Şu yazılım kısıtlaması yüzünden istediğim ve paylaşılmasını istediğim yazılımları paylaşamıyorum :(
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı