Merhaba. Bana bir program lazım. Belirli bir saati yazıcacağım ve o saat üzerinden 1 saat sonra bildirim verecek. 3- 4 tane yazacağım, mesela 07.30 yazacağım ve 08.30 olunca bildirim gönderecek gibi. Böyle bir program var mı?
Aradığınız böyle bir şey ise telefonunuzun takvim uygulamasını kullanabilirsiniz. Mesela sınavdan 2 gün ve bir saat öncesine bildirim koyuyorum. Bu sayede bütün işlerimi kolaylıkla takip edebiliyorum.
Eki Görüntüle 1225158
Aradığınız böyle bir şey ise telefonunuzun takvim uygulamasını kullanabilirsiniz. Mesela sınavdan 2 gün ve bir saat öncesine bildirim koyuyorum. Bu sayede bütün işlerimi kolaylıkla takip edebiliyorum.
2 saatte ya da 1 saatte saati yeniliyorum sabit saatler değil benim istediğim şu an saat 8.20 ben 8.30 yazacağım o bana 9 30'da bildirim verecek yazdığım saatin 1 saat sonrasına bu şekilde telefondan değil PC'den olması lazım.
2 saatte ya da 1 saatte saati yeniliyorum sabit saatler değil benim istediğim şu an saat 8.20 ben 8.30 yazacağım o bana 9 30'da bildirim verecek yazdığım saatin 1 saat sonrasına bu şekilde telefondan değil PC'den olması lazım.
@Ashen One 'ın dediği gibi, bilgisayardan da alarm kurabilirsin. Ki bildirim istediğin saat 1 saat 43 dakika sonra gibi hesaplama gerektiren bir saat değil. Saat 8:20 iken sen 8:30'da kurulumu yapmak istiyorsun. Saat 9:30'a alarm kurarak bunu sağlayabilirsin.