Belli saatlerde pingin yükselmesi

skeironn

Kilopat
Daha fazla  
Ayın 20 günü gün içerisinde saatler tam kesin değil bazen 17.00 bazen 13.00 değişiyor sürekli internetimin kasıtlı bir şekilde pingi arttığını düşünüyorum neden diye sorarsanız en başta dediğim gibi her gün olmuyor ve pingin yükseliş aşaması önce pingim 100'e fırlıyor sabit kalıyor. Biraz internete giremiyorum sonra ise 24 25'de sabit olan pingim gece 11.00 12.00'e kadar 35-45 arasi sürekli değişiyor ve paket kaybım çok oluyor 11.00 12.00 arası hiç saşmadan eski haline geliyor arkadaşlar bu sorunumu nasıl çözebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum abimle ablamla beraber oyun oynayan biriyim ama günün 7-8 saati hiç oyun oynayamiyorum onlar başka şehirde olduğu için benim sorunun aynısını yaşamıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapı yetersizse geri kalan 10 günde nasıl düzgünce girebiliyorum bunu anlamıyorum işte her gün yapması gerekmez mi bunu mantıken.Şuan pingim normal hat değerlerim bunlar.

Bu da pingimin yüksek olduğu zaman ki hat değerlerim arada bi fark göremiyorum.

Dosya Ekleri

• snr margin.png
    snr margin.png
    43,6 KB · Görüntüleme: 128
  • snr2.png
    snr2.png
    43,7 KB · Görüntüleme: 96
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı