Bellingham saçı nasıl yapılır?

Atii242

Picopat
Yer
TR
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Saçım düz ve bu saçı yaptırmak istiyorum. Nasıl yaptırabilirim? Ücreti ne kadar olur?

1746360682922.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçım düz ve bu saçı yaptırmak istiyorum. Nasıl yaptırabilirim? Ücreti ne kadar olur?

Eki Görüntüle 2483982

Adamın genetiğinden dolayı saçları hafif kıvırcık ve düz saça bunu uygulaması çok zor bunu yapmak yerine dalgalı saç yapman senin için bence daha iyi olur. Perma yapsalar diyeceğim bu sefer düz saçta böyle olmaz fazla kıvırcık olur bilemedim. Toz wax al saçını hafif nemli bırakacak şekilde kurut sonra toz waxı kafana döküp ellerinle sıkıp bırak düz saça şöyle daha çok yakışır dediğim gibi.

Dosya Ekleri

• dalgali-sac-kesimi-charles-leclerc.jpg
    dalgali-sac-kesimi-charles-leclerc.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 53
Adamın genetiğinden dolayı saçları hafif kıvırcık ve düz saça bunu uygulaması çok zor bunu yapmak yerine dalgalı saç yapman senin için bence daha iyi olur. Perma yapsalar diyeceğim bu sefer düz saçta böyle olmaz fazla kıvırcık olur bilemedim. Toz wax al saçını hafif nemli bırakacak şekilde kurut sonra toz waxı kafana döküp ellerinle sıkıp bırak düz saça şöyle daha çok yakışır dediğim gibi.
Çirkin insana yakışmaz gibi hocam bu saç. 🙃

Yok hocam yakışır benim saçımda böyle biraz daha dalgalı sadece. Denemeden bilemezsin.
Hocam deneyeceğim de tip olmadığı sürece aslında saçların da bir önemi yok yani ne yaparsan yap saç şeklini kaybedince falan ibre yine tersine dönüyor.

Hocam deneyeceğim de tip olmadığı sürece aslında saçların da bir önemi yok yani ne yaparsan yap saç şeklini kaybedince falan ibre yine tersine dönüyor.

Hocam saçınıza çok takmayın ne kadar çok takarsanız o kadar kötü duracak çünkü. Serbest bırakın saçı dediğim gibi bence dalgalı tipin iyi de olsa kötü de olsa yakışır. Esmer misin kumral mısın bilmiyorum ama ben kumralım mesela kumral insanlara dalgalı saç daha fazla yakışıyor. Esmersen belki biraz daha kısa tutman falan sana daha çok yakışabilir. Ayrıca spora falan da gitmeye başlarsan yüzündeki ödem gideceği için daha güzel bir yüze sahip olursun haberin olsun. Yüzü değiştirmedeki en büyük etken spor.

Hocam saçınıza çok takmayın ne kadar çok takarsanız o kadar kötü duracak çünkü. Serbest bırakın saçı dediğim gibi bence dalgalı tipin iyi de olsa kötü de olsa yakışır. Esmer misin kumral mısın bilmiyorum ama ben kumralım mesela kumral insanlara dalgalı saç daha fazla yakışıyor. Esmersen belki biraz daha kısa tutman falan sana daha çok yakışabilir. Ayrıca spora falan da gitmeye başlarsan yüzündeki ödem gideceği için daha güzel bir yüze sahip olursun haberin olsun. Yüzü değiştirmedeki en büyük etken spor.
Evet maalesef esmerim, tam esmer miyim bilinmez ama yakınım. Spora başlayacağım fakat bende süreklilik dediğimiz kavram yok yani gidip bırakırım 3 gün zor dururum orda. Ödem gitsin diye şekeri falan azaltmaya başladım gua sha taşı kullanıyorum falan etkisi olur mu bilinmez ama önerileriniz için çok teşekkürler. Bir de saçlarımı yeni kestirdim dün. Berber içinden geçtiği hiç haliyle moralim bozuk uzamıyor kolay kolay saçlarım sadece yanlar az bir şey uzayınca gidip kestiriyorum hemen düzenli görünüm olsun diye onun harici üstler çok yavaş uzuyor. Şu an üstler orta yanlar çok kısa. Spor dediğim de fitness yani onu kastediyorsunuz normal sporları oynuyorum arada halısaha vb yaparım ama etkisi yok fitnessa gitmek şart ama dediğim gibi üşengecim ve süreklilik yok bende. Dediğiniz gibi saçı doğal haline bırakmak lazım ama ben saça çok takıntılı bir insanım okulda teneffüste saatlerce düzeltmeye çalışırım lavaboda, ve saçım kötü olduğu zaman hiçbir insanla konuşmak istemem kötü oluyor çünkü.

Evet maalesef esmerim, tam esmer miyim bilinmez ama yakınım. Spora başlayacağım fakat bende süreklilik dediğimiz kavram yok yani gidip bırakırım 3 gün zor dururum orada. Ödem gitsin diye şekeri falan azaltmaya başladım gua SHA taşı kullanıyorum falan etkisi olur mu bilinmez ama önerileriniz için çok teşekkürler. Bir de saçlarımı yeni kestirdim dün. Berber içinden geçtiği hiç haliyle moralim bozuk uzamıyor kolay kolay saçlarım sadece yanlar az bir şey uzayınca gidip kestiriyorum hemen düzenli görünüm olsun diye onun harici üstler çok yavaş uzuyor. Şu an üstler orta yanlar çok kısa. Spor dediğim de fitness yani onu kastediyorsunuz normal sporları oynuyorum arada halı saha vb yaparım ama etkisi yok fitnessa gitmek şart ama dediğim gibi üşengecim ve süreklilik yok bende.

Hocam gua SHA taşları işe yaramıyor bilginiz olsun. Sadece anlık maksimum 10 dakika sürecek şekilde orada kan dolaşımını hızlandırıp daha canlı bir görüntü sağlıyordur o kadar kalıcı bir çözüm sağlamaz. Şekeri kesmekte sizi hayattan soğutur şekeri kesmek yerine azaltmayı deneyin. Çevrenizde ne yeseniz içinde şeker var çünkü. Dozunda yiyin yeterli hatta kilonuz fazla değilse pek dikkat etmenize de gerek yok ben etmiyorum mesela. Sporu kast ederken evet spor salonunu söylüyordum ve bence ilk gidip bir deneyin. 1 aylık üyelik satın alın haftada en azından 3-4 gün gidip antrenman yapın zaten bir antrenman maksimum 45DK-1 saat sürüyor. Yaptıkça belki sever devam edersiniz ama süreklilikte sağlamak zorundasınız bir sporu sevseniz bile yapmak istemeyeceğiniz zamanlar olabilir buna rağmen gitmen gerekiyor. Bunu kendinde sağlayamazsan maalesef yüzündeki ödemide atamazsın iyi bir fizikte inşaa edemezsin. İyi bir fizik 2/10 erkeği bile 7/10 yapar bilgin olsun. Bence başla.

Hocam gua SHA taşları işe yaramıyor bilginiz olsun. Sadece anlık maksimum 10 dakika sürecek şekilde orada kan dolaşımını hızlandırıp daha canlı bir görüntü sağlıyordur o kadar kalıcı bir çözüm sağlamaz. Şekeri kesmekte sizi hayattan soğutur şekeri kesmek yerine azaltmayı deneyin. Çevrenizde ne yeseniz içinde şeker var çünkü. Dozunda yiyin yeterli hatta kilonuz fazla değilse pek dikkat etmenize de gerek yok ben etmiyorum mesela. Sporu kast ederken evet spor salonunu söylüyordum ve bence ilk gidip bir deneyin. 1 aylık üyelik satın alın haftada en azından 3-4 gün gidip antrenman yapın zaten bir antrenman maksimum 45DK-1 saat sürüyor. Yaptıkça belki sever devam edersiniz ama süreklilikte sağlamak zorundasınız bir sporu sevseniz bile yapmak istemeyeceğiniz zamanlar olabilir buna rağmen gitmen gerekiyor. Bunu kendinde sağlayamazsan maalesef yüzündeki ödemide atamazsın iyi bir fizikte inşaa edemezsin. İyi bir fizik 2/10 erkeği bile 7/10 yapar bilgin olsun. Bence başla.
Gua sha benim yüzümü dengeledi gibi hocam biraz ama bilemem ne kadar etkili. Hocam fiziği olmadığı halde 7/10 erkekler var onlara karşı çaresizim işte 🙂. Önerilerinizi dikkate aldım teşekkürler. Dediğiniz saçı da deneyeceğim yazın bir değişim yapmayı düşünüyorum kendimi iyi hissedersem. Tek kusurum gözlüğüm. Tekrardan teşekkürler.

Gua SHA benim yüzümü dengeledi gibi hocam biraz ama bilemem ne kadar etkili. Hocam fiziği olmadığı halde 7/10 erkekler var onlara karşı çaresizim işte 🙂. Önerilerinizi dikkate aldım teşekkürler. Dediğiniz saçı da deneyeceğim yazın bir değişim yapmayı düşünüyorum kendimi iyi hissedersem. Tek kusurum gözlüğüm. Tekrardan teşekkürler.

Benim de gözlerim bozuk lens takabilirsin çok daha konforlu oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı